Jedan od pet miliona: Sve oko izbora biće jasno u utorak (VIDEO)

Ostavite komentar


      1. Ja predlažem da sve javne ličnosti koje su podržavali DJB, Sašu Jankovića,Belog,NDB,1 od 5 miliona i SZS , više ne pojavljivaju u medijima i drže političke govore jer su po ko zna koji put ispali glupi kao i sami građaneri.

    1. Znaju i oni sami jadni da ih niko ne podrzava a glume da su bitni.Koliko je smesno toliko je i tuzno.

    1. Dok se tako razmislja , zmuri nad ociglednim propustima koje i Rada sa pinka vidi, i ne krene u formiranje stvarne opozicije, nazadnjaci ce bez problema vladati mnogo godina.

  1. Shvatili su skoro svi ko je opozicija i kako je radila dok je bila na vlasti. I napokon da budu vise ti izbori i da ih posle bude sramota i da se oglase kad vide broj glasova.

    1. Neće nas biti sramota jer nećemo izaći na izbore a vi botovi dobijate oštru konkurenciju u ovim prevrtljivcima iz 0 od 5.000.000. Prigliće ih Vučić on mnogo voli pokvarene preletče , a vi sndvičari u ćošak .

  2. Ovo treba da nam objasni neki profesor. Kako uvek sami izdajemo sopstvene ideale. Omladina se preigrala. Jedini način da se izvuku iz ovoga je da se vrate istini. Da li će uspeti da se otrgnu od moći manipulacije nama naivnima i vrate onome zbog čega su u sve ovo ušli – ne verujem.

  3. Ma ne gubite vreme naivno ljudi.
    Zar još niste shvatili u kakvoj diktaturi živite.??
    I da su TI vaši pokušaji NEŠTO DA KAŽETE REŽIMU SMEŠNI

    1. Diktaturi?Pa,vidimo…svake subote brboćete nešto, a policije nigde.Šta je to DIKTATURA?Ajde nam to razjasni…ili,još bolje,idi u S.Koreju,pa reci bucku Kimu da je peder i diktator, a onda kad se vratiš,ako se vratiš,objasni nam šta je to diktatura a šta demokratija.

      1. Tako je, plašimose za cenzus! A što vas to brine, imaćete potpunu pobedu, ima samo da uživate!

      2. A što se vi plašite bojkota ? Nećete imati alibi u skupštini kad potpišete sporazum sa albancima o uzajamnom priznanju.

  4. SVE i SVIMA će biti jasno kada ovaj Sultan za 25- 30 g. ode sa vlasti iz zdrvstvenih razloga

  5. Pa ja ovu opoziciju vise ne mogu da svarim. Meni kad je los dan ja udje da procitam njihove komicne predstave i da se nasmejem kao covek

  6. Ovde se vidi po vasem imenu stranke,1 od 5 miliona tako da 1 diktira a 5 miliona ljudi gleda i smeje se….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.