Novi Sad: Miloš Vučević među prvima potpisao za listu SNS 1foto:SNS arhiva

Izborna trka je puštena, a kao da je u pitanju sprint, naprednjaci su krenuli s prikupljanjem potpisa čim je Aleksandar Vučić potpisao odluku o raspisivanju izbora. Gradski odbor SNS u Novom Sadu, kao i odbori širom Srbije, počeo je da prikuplja potpise za izbornu listu za parlamentarne izbore još sinoć čim su izbori raspisani.

Među prvima koji je stavio potpis na listu naprednjaka bio je potpredsednik SNS i aktuelni gradonačelnik Miloš Vučević.

„Večeras sam bio jedan od velikog broja Novosađana koji su došli da stave svoj potpis na jedinu listu koja dokazano garantuje dalji napredak na svim poljima. Zajedno možemo sve, zato hajde da povežemo celu Srbiju, jer jedan prut lako puca, ali u snopu postaje nesalomiv”, preneo je Vučevićeve reči režimski portal Ns uživo.

​ Zanimljivo je da su overivači potpisa za izborne liste u Novom Sadu počeli da rade sinoć od 18 časova. To je bilo poznato samo naprednjacima čim su prvi zatražili da im se dodele overivači, inače zaposleni u Gradskoj upravi za opšte poslove.

Kako je saopšteno, svi zainteresovani politički subjekti i birači mogu da podnesu zahteve za dodelu overivača, u Ulici Žarka Zrenjanina 2, na trećem spratu, u kancelariji 60, svakog dana od 8 do 20 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari