U izbornu trku bez kandidata za gradonačelnika: Kako je Novi Sad izgubio jake političke figure?

Ostavite komentar


  1. Dobar tekst, samo što treba jasno podvući da je NOvaković isto tako recikliran kadar nekadašnjeg DS-a i za njega je vezano puno afera svojevremeno, i on bi za dobrobit svoje i drugih stranki u opoziciji trebalo da se povuče kakao bi ustupio prostor kadrovima koji nisu kompromitovani!! Stariji gradjani to znaju jako dobro i neće glasati kada vide njega!! Opozicija to mora da shvati, nema više starih kompromitovanih kadrova!! ovaj je pravio previše „dogovora“ i njegova politička karijera je završena! Važi pravilo „jednom u dilu, uvek u dilu..“ takvima nema mesta, jer tu nema morala…. P.S. Neemam ništa lično protiv čoveka ali prvo „glasanje“ iz Turske svojevremeno a onda i na lokalnom nivou svašta nešto, svi znaju….

  2. Nema demokratije bez slobodnih medija. Nemate gde da cujete opoziciju i naravno da izvan BG nema prepoznatljivih političara.

  3. Kalimero nema pravde da Vam se zove kandidat. Bahati zaposleni koji ne ide na poaao. Mozda Vam bude onaj doktor sto dva puta plati Bulevar ili ovaj istorijski strucnjak koji po ponasanju sadasnjem ne moze da se uhvati ni za mali prst.

  4. Jedini ozbiljan i pravi kandidat opozicije bi bio prof.dr. Branislav Ristivojevic !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.