„Novi tovar na Vučićevim savijenim leđima“: Koliko će Radoičić koštati Srbiju?

Ostavite komentar


  1. Zašto Radoičić da košta Srbiju?
    Zar
    je on DONIO ODKUKU, da se krene
    ‘u napad’!??

  2. „Novi tovar na Vučićevim savijenim leđima“: Koliko će Radoičić koštati Srbiju?

    Ako Vučić u UN bude uspeo da objasni da se u Banjskoj desio „ustanak“ kao sto je to bilo i u vreme „osmanlija“ kada Srbi vise nisu mogli da trpe „zulum“ verujem da ce naici na veliko razumevanje i da posledica za Srbiju nece biti osim sto ce Srbija dobiti „jos jedan datum za slavljenje dana ustanka u Banjskoj“ a Milana Radojcica ce „svrastati uz one velikane koji su vec podizali ustanke kroz istoriju“ !

  3. Radoičić je sve radio po naredjenju Vučića I Srpske vlade! Kada je sramno pobegao iz Banjca, Srbija ga odmah primila i sakrila od mrskog Zapada i Vatikana!!

  4. Kako da ga procesuira kad zna previse. Jos gore ako je negde pohranio dokaze o mutnim poslovima. Ne moze neki dzip ni da ga slucajno pokupi….

  5. Kad ste čuli da se mafijaši hapse medj
    u sobom.To ne može
    da se desi i iluzija je
    da će doći do bilo ka
    kvog procesuiranja,je
    r bi se otkrile malver
    zacije u milijardama
    evra.

  6. Zbog ovog je poginulo 4 coveka. Nikom nista,za sada. Deka zavrsio u zatvoru zbog unukove petarde i tamo ga ubijaju romi… Prokleta srbija !!?

  7. ,,Sindjelic,,bi verovatno zavrsio kao ,,terorista,,od okupatora kosova a i nekih srba(np.potpisanih)
    Ali kad pominjemo ,,politicku mafiju,,pa gde ces vecu od DOSovoca.Bas nam nije toliko ,,kratko pamcenje,,

  8. Zaboravlja se da je ta albanska tvorevina na Kosovu izgradjena od strane albanskih „radoicica“ u odnosu na koje je ovaj Radoicic malo dete. Kako je ovaj Radoicic pod zastitom Srbije tako su oni albanski pod zastitom SAD, Nemacke i V. Britanije. Kako je ovaj Radoicic upravljao severom Kosova tako su oni albanski upravljali i upravljaju i dalje ostatkom Kosova. Koliko je para slato iz centralne Srbije visestruko vise je slato kosovskim Albancima. Zaboravlja se da su kosovski Albanci na ime pomoci od poreskih obveznika SAD i EU drzava po glavi stanovnika dobili najvecu novcanu pomoc na svetu a da su rezultati jedva vidljivi. Gde je nestala razlika i u cijim dzepovima? Albanskih „radoicica“ i zapadnih sponzora? Ako se ne procesuiraju oni albanski i ne osudjuju SAD, Nemacka ili V. Britanija zato sto ih sponzorisu i finansiraju, zasto bi se kaznjavali Srbija i Radoicic?

  9. Sada bi svima trebalo da bude jasno da je SNS političko krilo organizovanog kriminala a vučić i cela njegova svita, najobičniji ali dobro organizovani – kriminalci.

  10. Analiza desavanja je realna ikorektna Banjska je toliko stete nanela Srbima sa kosova Srbiji da to nikad nece biti ispravljeno tako glup i diletantski potez pokazuje svu dodatnu stetu pre svega Srbima sa Kosova

  11. Srbija nas vise ne zanima, ionako je najmanje nasa. Zanima me koliko ce mene da kosta u inflacijama, kamatama, losim uslovima zivota. To je moje pitanje.

  12. Da je ovo pravna država Radoičić bi bio u zatvoru.A ujedno bi se postavilo pitanje mandata predsednika Srbije jer je prekoračio sva moguća ustavna , zakonska ovlašćenja .Predsednik je stao u odbranu paravojne naoružane grupe koja ne sme da postoji na teritoriji Srbije a KiM je autonomna pokrajina Srbije, barem tako piše u ustavu Srbije . .Predsednikova javna odbrana Radoičića , se zove zloupotreba položaja i to je takođe kažnjivo .To je po ustavu i po zakonu nadležnosti funkcije predsednika , a ako nije menjajte ustav .Po ustavu predsednik nema pravo mešanja u sudske postupke a on je se direktno umešao jer je Radoičića abolirao kao branioca Srba i srpskih interesa na KiM? Čemu čuđenje i žaljenje „predsednikovih već savijenih leđa“ zbog stavljenog tereta pobune protiv Kurtijevog terora nad Srbima , predvođene Radoičićem i njegovom paravojnom terorističkom grupom ?

  13. Koliko se ljudi vratilo od kako taj vas sagovornik obavlja tu funkciju. Bilo bi dobro znati tu informaciju

  14. Koga cete da mrzite kad vucic ne bude na vlasti. Stvarno mrznja suzava realnost. Ko je od vas ikad bio na tom podrucju i razgovarao sa ljudima koji tamo zive

  15. Braća Bitići su ZABORAVLJENI,iako su krivi,ali ih štiti pošiljalac…..Radojičić je isti slučaj….možda mu se i sudi 20 ak godina,ali….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.