Novica Antić: Ko stoji iza zloupotrebe i pljačke preregistracijom oružja?

Ostavite komentar


  1. Legalno vratiti, pa nabaviti na crno,jer i sa legalnim i onako ne smeš da se braniš ako ti neko upadne u stan,još ćeš i odštetu da mu platim, a u oba slučaja (legalno-nelegalno) apsana te čeka.

  2. A sta drugo od bitangi ocekivati psim da smisljaju nacine za otimanje para. Preregistracija je osmisljena da se uzmu pare i deo naoruzanja pokloni tati da ga on dalje proda, a godisnja apanaza za drzanje i nosenje oruzja je Seseljev izum da se pkati porez na „luksuz“. Posto je Seselj tata ovog psihopate koji one idlucuje, promena ce biti tek posto im vidimo ledja. Dragi glasaci, pamet u glavu.

  3. Ko stoji iza činjenice da su vaš i Šapićev pokret pre nekoliko dana u Kragujevcu otvorili stranačke prostorije jedni do drugih, dakle istog dana lokal do lokala. Niko na ovom svetu me više ne može ubediti da niste dobili pare od Vučića kako biste izigravali opoziciju.

    1. verovatno je isti vlasnik od oba lokala, pa mu malo skinuli kiriju da iznajme i drugi.

  4. Nisu mogli naci bolje vreme nego sad pred izbore, svi koji ne preregistruju oruzije do 4 marta, oruzije ce im biti oduzeto, a protiv njih podnete prijave. Hvala mu, a vi postovani gradjani znate sta vam je ciniti. Bojkot i promena vlasti koja ce postovati svoje gradjane.

    1. Nova vlada da stavi ovakve zakone van snage, to je pljacka naroda. Ako je neko legalno u posedu oruzija on pazi da ne napravi neki prekrsaj jer bi mu isto bilo oduzeto. To su obicno pristojni posteni gradjani.

  5. Preregistracija oruzanih listova smisljena je pre 3-4 godine sa ciljem otimanja novca gradjana Srbije!Ako smo imali regularne oruzane listove,ako je drzava htela da nam izda nova dokumenta mogla je to da osmisli da ne pljacka narod!Postujem uvodjenje lekarskog pregleda i neku sitnu taksu ali raditi novu proveru na terenu,vadjenje 4 potvrde iz 4 razlicita suda (zamislite da se trazi potvrda od Suda za ratne zlocine pa ga tsko i vade osobe rodjene posle 1999 godine kada su svi ratovi zavrseni)…je maltretiranje naroda i maltretiranje MUPa…Mi koji smo ispostovali zakon i to uradili pre 3 godine ispali smo OVCE jer je posle tri godine taksa umanjena 50%!Kome mi da se zalimo i kome da trazimo da nam vrati pare?20000 dinara nas je to kostalo a sada je neko smoslio da moze i 10000.din!Bruka i sramota i jos samo jedna potvrda da nas smatraju stokom!

  6. To isto su uradili i sa izmišljenim brojevima na motorima automobila!!!!. Da bi pljačkali, za tu izmišljenu igru, moraće ljudi da plate više od 40.000 dinara!!!!. I onda presednik kaže da su plate i penzije najveće do sada, a koliko je poskupljenja bilo i ne pominje!!!.

  7. Pa onda kad je tako treba traziti ocenu zakonitosti,ovog postupka.To ce verovatno potrajati do pada ove vlasti,tako da ce postupak mozda voditi neki nepristrasni pravnici i utvrditi ko je naredio ovu pljacku i za to odgovarati.Inace poseduj lovacku pusku od 1986 godine.Platicu harac,ali im je necu predati da se nje domogne neki visoki hohtapler iz vlasti.

  8. Parazit je organizam koji ovisi o domačinu, otima hranljive sastojke od njega i ovisi o njemu. Kada se namnože paraziti se otkrivaju na telu – koži, ili u telu – u stolici.Ovi paraziti I u fotelji su podvrsta kožnih – deru kožu i tako se i otkriju. Lek za parazite u stolici se ne primenjuje na parazite u fotelji. Nije ni upisan u medicinskim knjigama, ali zato istorijske knjige obiluju opisom tretmana za uklanjanje foteljskih parazita.

  9. Ja znam za caku. iz tog razloga i ne želim da uđem u proceduru koju oni već 2-3 puta pomeraju. Sačekaću da padnu sa vlasti pa da mi zamene oružani list. Srećom oni nisu bili kada se menjala vožačka dozvola. Najverovatnije da su bili na vlasti, mi bi morali ponovo da polažemo. To je ta naprednjačka pamet. Ako mi uzmu ja ću pokrenuti sudski spor, to je jeftinije od „preregistracije“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.