Novinari, kritička javnosti, da li vam je Vlada Srbije „ušla“ u telefon i špijunira li vas preko programa Predator?

Ostavite komentar


  1. Mafija ima svoju državu.Ali veliku odgovornost imaju i tzv nezavisni novinari jer burgijaju samo dok im se ne ugrozi njihov i njihovih interes.Recimo gradjevina u Bg.To je tabu tema.

  2. Ako koristite bilo koji pametni mobilni onda su vam tamo već upale najmanje 4 vlade : Ruska, Američka, Izraelska i Kineska. Pa šta sad da brinemo za još jednu.

  3. Postoji izraelski softver koji kad se ugasi svetlo u vasoj sobi aktivira slabi glas preko zvucnika telefona. Prica tivki glas na vasem telefonu koji zna vase kontakte preko digitalne smetke brojeva.
    Iskljucite vas mobilni kad spavate i koristite jednostavni digitalni sat za alarm.
    U Makedoniji su Digitalci na vlasti od 2017 do danas, svi su redom bili direktori i programeri u firmi KMS komunikacije a danas su ministri.
    Od 2007 do 2017 u Makedoniji su bili na vlasti domoljubi i patrioti koji su pomagali i stare i mlade makedonce i drzale niske cjene svih proizvoda.
    Ugasite sve digitalne konekcije sa steka i vas ce se zivot promjeniti na bolje.
    Tesla automobil ima mogucnost da prebaci slike i glas sa vase okoline na server Ilona Musk, tako kaze uputstvo za automobil.
    Ako parkirate auto ispred kineske, ruske ili makedonske ambasade na ociji PPI vam pise na ekranu auta Bad Driver(los vozac).

  4. Kad radikali porede nesto sa EU.
    Isto kao Zaharova kad kaze kako propadose na Zapadu. A oni napravili logore u koje njih treba poslati odmah posle promena i jedino tu ne popustiti na Zapadne pritiske „da nije demokratski“ jer onaj ko tako unakazava Srbiju i mlade ubija nedozvoljavajuci ljudima da zive normalno i zasnivaju porodice, dok se on sa drugarima iz ganga bogati tako sto pljackaju budzet na finjaka kao sve po zakonu, za oci narodnih masa, ne radi nista drugo nego genocid nad sopstvenim narodom.
    Pa sad, svesno ili ne, svako ko to radi protic Srbije i naroda treba upravo da ide u zatvor.

  5. @Nebojsa Gojnic. Te 4 vlade „koje su vec upale“ su zajedno manje stetne po srpski narod od domace, „nase“.
    Ko to ne shvata, taj je komoletan idiot.

  6. Ne znam za vlada, znam pouzdano da mi Google, zna svaki korak, zna moje zelje potrebe….ne da je usao u telefon, vec kao da ga poseduje. Demokratija zapadnogntipa..zar Vi niste promoteri iste.

  7. Jao, sad me sramota. Ja sam baba od 60godina i cuvam unuce. Zivot mi je tako dosadan. Pomislih, ako me prate preko telefona, verovatno je umro od dosade. Kuca,škola,pijac i ponekad prodavnica. Mogli bi i da mi pomognu kod nekog zadatka,zaboravilo se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.