Novinarka bečkog Standarda: Ko je taj Dragan Marković?

Ostavite komentar


  1. -Dragan Markovic Palma je pocasni konzul Grcke ; za ovu neupucenu novinarku Palma je Njegovo Majestu Konzul of Greece.Bre!
    -Konzuli istocnog rimskog carstva (cesto nazivanog laznim imenom Byzantia)jos zive, -Bec,Moskva, Atina , Carigrad vodeci centri , a na slucaju Palme vidimo da i provincija ima svoje conzule(konzule)
    (((( (Iz eutomologije ),rec Konsul bi mogao da bude con-sul(a) stobi znacilo con-nash(chlan) sula-razbojnik(kriminalac))))

  2. Pročitala sam u Novostima, o mladom čoveku koji je u Jagodini, na radnom mesu izgubio obe ruke i zato bolje bi bilo, umesto što je poklanjao zlatne medalje, da je kupio proteze mladom čoveku, koji je u Jagodini izgubio obe ruke i do danas, sud nije pokrenuo postupak po tom pitanju, da dobije odštetu da bar malo ublaži nenadoknadiv gubitak.

  3. Nase uredjenje je slicno onom u Rusiji.Gradjani ne biraju lokalnu vlast nego je miloscu dobijaju od vladara na neodredjeno vreme.Sto je veci poltron i manje drzi do zakona i reda,vise se dopada vlastima koji preko botova ubedjuju gradjane da je divno ziveti pod raznim Palmama,gledati i slusati Cece i cekati pomoc od nasih para iz ruku raznih Palmi.
    Mi ne da nismo zdravo drustvo,mi nismo drustvo ni u zametku!O EU ne mozemo ni da sanjamo!

  4. Palma u Beč, Palma iz Beča. Zadržite ga tamo, pa da od Beča napravi Jagodinu.

  5. Spoljasnji izgled, turbo folk nekultura ,omalovazavanje Jagodinaca (3000 din. za gospodju),kriminogena proslost, homofob, biznismen koji 20 godina jadi drzavne kopove uglja zarad politicke podrske vladajucim koalicijama,neobrazovani covek koji se gadja padezima, reketira privrednike u ponoravskom regionu pa vi vidite sa kakvim likovima imamo posla.

  6. Ko je novinarka beckog Standarda? Koliko studenata je ona odvela na ekskurziju u Bec ili Salcburg, da ne pominjem inostranstvo? Koliko penzionera je odvela na letovanje na obalu Dunava, da ne pominjemo Grcku ili neko drugo more? Dobro je da ona zna ko je Palma bolje od Jagodinaca!

  7. Палма је крао државни буџет од 2004.г.не уплативши ни динар у Републички буџет и задржавајући све републичке таксе у буџету Јагодине.Зато је и усвајао буџет Јагодина на видео биму пред народом да би направио фарсу и алиби.
    Зато је био са Тадићем под руку и сада са Александром. Јагодина је држава у држави што се тиче финансија и државни ревизор сваке године у извештају истиче да се новац грађана троши мимо закона, јез закон је Палма.
    То је истина и зато се не изгласава Закон о пореклу имовине зато што Палма по његовим речима у Скупштини Србије као посланика из 1994. г.казао“немам факултет али имам животну школу, која је боља од факултета“. Значи комуниста и даље влада. СРАМОТА! Немци се смеју.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.