Novine ne vode spoljnu politiku

Povodom navoda Ministarstva inostranih poslova Srbije da je list Danas narušio ugled države

Ostavite komentar


  1. Bravo, upravo zato sam i komentarisao da ce to da se desi u pomenutom clanku.
    Kineski komunisti svojom hegemonistickom politikom prisvajaju sve moguce pa i Tajvan. prisvajaju i zemljiste u srbiji ali o tome vidim ne pisete.
    Mada sada kada sagledate ovo sto se desilo sa tim clankom od Tajvanu i Vas naslov pre neki dan vezi toga da nove vlasti crne gore nece otvarati pitanje kosova, a to nisu rekle nove vlasti kojih jos nema vec politicki analiticar, izazivaju identican diplomatski skandal sa ozbiljnim posledicama lokalno i regionalno.
    Za Tajvan mi je drago da se pise i da se komunsiti nerviraju zajedno sa podrepaskom vlascu srbije zbog toga, ali za destabilizaciju odnosa sa novim vlastima crne gore koje su pri tome demokratske napisima i naslovima u vasim clancima koji su fake news u vezi te teme, sada sagledavate kolike posledice imaju.
    Taj naslov: Ekspertska vlada CG neće otvarati pitanje Kosova,
    do danas stoji ne izmenjen i izaziva brojne komentare.

  2. Pa zamislite da Trampova adminstracija napadne NY Times ili WP iz ovakve pozicije. Nezamislivo. Pa kad je isterao novinara CNN-a iz Bele kuce, sud ga sutradan ujutro vratio nazad..

  3. Kako se mi uvek nepogresivo hvatamo u kolo sa najboljima, pa to je prosto za neverovati. Cuj ti njih, narusice poziciju.

Ostavite komentar


Politika

Zašto je prekinuta konstitutivna sednica Skupštine Čačka? 10

Zašto je prekinuta konstitutivna sednica Skupštine Čačka?

Konstitutivna sednica Skupštine Čačka, koja je počela danas u 10.00, prekinuta je jer je najstariji odbornik koji predsedava sednicom Vitomir Ćalović rekao da se nisu stekli uslovi za održavanje sednice.Ćalović, koji je odbornik opozicione Grupe građana "Ivan V. Ćalović - Istina i čast", rekao je na početku da je sednica Skupštine zakazana prerano, bez ikakvih konsultacija sa predstavnicima izbornih lista koje su osvojile mandate.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.