Novo hapšenje na Kosovu: U Mitrovici priveden još jedan Srbin

Ostavite komentar


  1. Hteo da bije KFOR,Policiju,Novinare
    E sad neka odgovorii zasto je to radio
    Ili ce se navikne da postuju zakone ili kao palestina

  2. Strašno da se ova hapšenja i dalje nastavljaju. Nije poznat razlog jer ga i nema. Srbima se samo zato što su Srbi pripisuju razni takozvani zločini. Kada će ovaj teror prestati?

  3. Kurti radi sta hoće,Srbi su pod takvim pritiskom i terorom da prelazi sve granice,hapsi i maltretira nedužne Srbe na KiM.

  4. Bruka i sramota i za Kurtija i za Medjunarodnu zajednicu. Sta im je skrivio covek osim sto je Srbin?

  5. Bravo predsedinče, braniš Srbe na KIM kao lala, oca. Ajd ga udari još jednom ako smeš!

  6. Zico,
    Jel moguce da vas ima takvih.?
    Lov na srbe je otvoren vec 20g.
    Gde su u Prizrenu,Pristini itd?
    Dokle ide grancica kod tebe ?

  7. Goru vlast i opoziciju sa više izdajnika i dušmana svog naroda nema nijedna zemlja na svetu…i predsednika i premijera a i sve do jednog poslušnika poslanika…svi su ista …..!!! PIH !!!!

  8. Terorisanje, maltretiranje, nasilje nad Srbima na KiM se nastavlja. Kurti se izgleda samo prošetao do Brisela da porazgovara sa sponzorima, jer je očigledno da ne želi deeskalaciju.

  9. Oni ne rade hapsenja radi i koje koga, oni imaju zadatak, a zadatak je “ Razbiti Srbiju“, rasparcati i ovo malo… Posto nasa Politika nije sposobna, da uvidja, da kontramerama brani svoj Narod, a razlog je samo u jednom: NEMOCNI smo na DVE stolice. Samo LUDJACI to ne vide.. Premali smo za dve stolice, a posebno sto nemamo AMA nikoga uz sebe. Jugoslavija je imala citav pokret nesvrstanih, pa nemozemo mi samo zeljom da nesto ostvarujemo. Premaleni a i politicki nesposobni. Zato nam se ovo desava. Nerazumem kako po Severnoj Mitrovici tek tako KORZIRAJU Kurtijevi djelati. Pamet nam je u tabanima !

  10. Ti nesvrstani,, zico,, to nije tvoja zemlja da bi ti vasi teroristi zavodili red mir, kad bude Kosovo Albanija tad mozes nesto da kazes Kosovo je Srbija i postuje drzavu u kojoj zivis

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.