Novosti: Đurić šef diplomatije umesto Dačića

Ostavite komentar


  1. „Pa ljudi da li je ovo moguće???“ Nije ova zemlja više cirkus – napravili su septičku jamu!!!

  2. Najveceg poltrona na mesto ministra inostranih poslova?Da ume da apla
    udira,ume.Da nema pojma sa diplomatijom,nema.Idealan za ministra.

  3. Ako je proslo sa tetkinim dezerterom kao ministrom odbrane, onda moze i ovaj tapsac broj 1 i egzaltirani vikac „Aco srbine“ da postane ministrar inostranih poslova. Program SNS-a je i onako prodaja Kosova i u toj utakmici vode sa 5:0.

  4. Nema nama pomoći, al dobro… Za godinu i po će nam bar biti mnogo gore, a onda kraj.
    Ovog đurića samo majka može poželeti za ministra. .

  5. Znači, „Aco, Srbine!“ i tapšanje dok dlanovi ne zabride, se isplatilo!!! Pardon, a koliko jezika govori budući šef diplomatije? Ili , je l makar zna da peva?

      1. Laz, pouzdano znam , jedino mu baba imala veze sa nekim Jevrejima. On beknuti ne zna, a i da zna pa sta ? Svaki srednjskolac zna vise stranih jezika od tih bestidnih kradljivaca visokih funkcija!

  6. Tako nam i treba kad kukavički i neobrazovan srpski narod bleji umesto da masovno izadje na ulice!

    1. Bez iskustva, obrazovanja i biografije… Jedino što odgovara je to da je poslušnik . Medjutim sve po strani nadam se razrešenju kosovskog čvora jer šta je vodja dogovorio ili naumio sigurno će biti i izvršeno.

  7. Ucenjena Vucic potpisujem sve,sad mu se pridruzi da se I to upises u istoriju

  8. I posle smo se čudili zašto su nam uvodili sankcije i bombardovali nas. A najače oružje jedne države je zapravo diplomatija a ne tenkovi i avioni.

  9. Jao super… Ako je potomak Pašića dođe na mesto šefa diplomatije nema šta da brinemo. Zaviće nas u crno kao i njegov predak.

  10. Narode, jel oni nas stvarno smatraju tolikim idiotima? Ovo ne mogu da poverujem? Zar ovo iko normalan moze da poveruje? Ako je ovo istina onda smo mi svi stasali za posmatranje, i nije cudo syo nas niko u svetu ne smatra za normalan narod.
    Znaci, propali smo totalno – kao ona stvar kroz pocepane gace.
    Ovo je za rubriku: „Verovali ili ne“, a verujem i da bi ovo na prvom mestu u „Ginisovoj knjizi“ smehostresnih rekorda, bila glavna tema – bez dilema.
    E e e sta dozivesmo – da nas i odrasli balavci, podguzne muve, predstavljaju u svetu.
    Onda se ne cudim nasim neprijateljima koji stalno ponavljaju i prizeljkuju u zluradosti, da cemo nestati. Mozda ne potpuno, u svetu, ali sa balkansjih prostora je moguce..

  11. Kao u onom vicu kada je domacin oglasio da menja Yuga 45 za Tavriju, a sifra bila go… za go…. Vucic se bas segaci sa ovim njegovim tapsacima, a narod sve moze da istrpi. Rajetinski sindrom.

  12. Kombinujem:Dačić će biti ambasador na Kipru,koferčića radi!-Mali Bugarin,stanova radi!-Neša direktor Krušika!-Dr Dekoltee direktorka L.Lazarevića!-Dr Kon ambasador u Izraelu!-Dr Smrt lečiće samo opoziciju!-Zorka koridorka,kasirka naplatne rampe !-Palma menja Tabarku Jorgovanku:Za gospodžu,stan u Prištini!

  13. Razlog je sledeci. U svetu vise nije moderno imati glas slavuja kao Dacic. Danas je vreme repovanja, aco srbine, aco svrbi me..

  14. Pa naravno da će biti.Glavni i jedini uslov je da vođi sekte budeš najdublje u guznom crevu,čmarolizac,poltrončina i uvlakač veći od svih!A to ova kreatura poseduje sve i to u žestokoj konkurenciji sa svima,jer red je nepregledan,kilometarski!

  15. Čemu toliko čuđenje? Kada je narod takav, opozicija jalova i besmislena – i evo nama našega Marka..samo vernost i lojalnost, mozak je višak u Srbiji.

    1. A što pa mora da zna da peva? Nije to audicija za Milansku skalu, ili Metropoliten, sasvim je dovoljno da ume da vrešti i mekeće. A možda znade i francuski govoriti, kao izvesni ministar inostranih poslova, Koča Popović, pesnik nadrealista koji ni u svojim najsmelijim nadrealističkim vizijama ovakvog „naslednika“ nije mogao ni da sanja. Odličan izbor. „Prema svecu i tropar“, iliti prema zemlji i ministar.

  16. Ah! Koliko ljubomore ovde…
    Čovek će vam biti ministar pa vi sedite kući, pričajte šta hoćete i obavezno belolistićajte na izborima. Nemoj samo da se društveno i politički angažujete slučajno.

  17. Aplauz majstor. Kakvo s…nje od države. Pa ovaj ne izlazi Čićuvu iz petadu. Ovaj predhodni je bar zasmejavao i zabavljao dok je punio svoju kasicu prasicu. Više nije problem u rukovodstvu već je narod u ozbiljnom problemu kada ima ovakve za vodje.

  18. Moj predlog- diplomatija Rističević, zdravstvo – Martinović, kultura-Vulin, unutrašnji poslovi- Rebić, kao napredovanje, ekologija-Vesić, Premijer-Šapić…

  19. I Dačić i Šapić hoće u vlast iz istog razloga – da pljačkaju i korupcionaše. Samo Dačić to lepo kaže – vrsta fotelje ga ne zanima, samo da uglavi zadnje lice u nju. Šapić se malo ustručava, ipak se nevinost gubi samo jednom, pa makar bila lažna.

  20. Prvo da Markić upiše Visoku trenersku školu strukovnih studija,završi je i tako stekne kvalifikaciju za buduću funkciju!

  21. U kom mesecu razmišljanja o sastavu nove vlade je to smislio?

    Moje mišljenje je da nam se to samo plasira kako bismo videli da i od Dačića može gore. Ovaj ne zna ni da peva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.