Novosti: SNS proglasila pobedu u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Sa zadovoljstvom citam list Danas jer smatram da samo Vas list pruza tacne
    i aktuelne informacije i komentare.

  2. Ocekivao sam da ce SNS dobiti oko 2/3 glasova biraca koji su izasli na Izbore. Ne zato sto njegova stranka mnogo vredi, bas naprotiv, nego zato sto druge prave, proevropski orijentisane opozicine stranke u Srbiji i ne postoje. Severna Koreja, Kuba i Srbija su poslednji bastioni komunizma u svetu, na zalost, a rezultati SNS i SPS to potvrdjuju. Moja porodica nije izasla na glasanje, nadajuci se da ce tako postupiti preko 50% glasaca. Vestacki mamac za ribu (bez mozga) u vidu smanjenja kvote, doprineo je da se poveca broj stranaka i predje cenzus. Dobro je jedino sto su na ovim Izborima konacno propali Ceda i Seselj.
    Najbolji farmaceuti i lekari u svetu maksimalno se trude da pronadju lek za produzenje zivota, na preko 150 godina. Ko to uspe, postace najbogatiji covek na svetu. Jasno je da ce takav lek u prvo vreme biti skuplji od najskuplje vile u Srbiji. Moci ce da ga kupe bogatasi, razni sverceri i najvazniji politicari. Zato sam ubedjen da ce njih trojica (Vucic, Djukanovic i Putin) biti na vlasti jos najmanje 350 godina, jer ce u medjuvremenu dobiti nove doze leka za produzenje zivota. Ne zato sto su najbolji politicari u svojim drzavama, nego zato sto nemaju pravu konkurenciju.
    Boza Bogdanovic, Bor

    1. Prijatelju, ostavio si identican komemtar na nekoliko portala koje pratim. Razlika je u razlogu samo. Vojnicki, nema sta. Svaka ti cast na trudu.

    2. Au covece ti ovde vidis komunizam. Ej, komunizam!?

      Kamo srece da nam je kao Kubi, slobodniji su od nas nemerljivo, cak i pod sankcijama. Ovo ovde ti je cist predatorski kapitalizam, dominantni sistem u celom svetu ali jasno mi je da ne pominjes ni Putina ni Lukasenka ni Saudijsku Arabiju, ni Ameriku (otprilike isti nivo demokratije kao kod nas samo je sns podeljen na 2 stranke), ni Filipine, ni Brazil… volimo diktatore kad su desnicari, sta ces.

      Zato takvi poput tebe i vole Vucica.

      1. Osim Amerike. Kakva god da je, tamo zbog političkog stava ne dobijaš otkaz. Tamo jedan od šefova policije kaže Trampu da ako nema ništa pametno da kaže, drži jezik za zubima. Probaj to ovde. Sa ostalim se uglavnom slažem

      2. „skr“ slažem se, dodati još samo niži IQ naroda i to je to… tu smo zasluženo

    3. Ima jedna greška, u Srbiji nije ni socijalizam ni komunizam, već najcrnji liberalni kapitalizam u Evropi. Ne znam zašto sve što ne valja se pripisuje komunistima. Četnički vojvoda Toma Nikolić nikako nije komunista, a Željko mitrović da ne pričamo. I još malo teorije komunizam kao poredak nije nikada postojao, socijalizam da. Džaba se iscrpljujete u borbi protiv neprijatelja koji ne postoji. Ja bih ovo pre poredio sa Čileom u vreme Pinoćea.

  3. Dobar glas se daleko čuje a zao glas još dalje. To prabilo je obilno koridtio Vučić da ocrni opoziciju. Stalnom propagandom blaćenjem protivnika, on je uspeo da prevari mnogo ljudi i privoli ih na svoju stranu. Takođe je obilno koristio ono pravilo „mnogo puta ponovljena laž postaje istina“ . Narod će snositi posledice svoje lakovernosti.

    1. Problem je što ni opozicione stranke nemaju nikakav program. Ništa. Sve se svodi i kod njih Vučić ovo, Vučić ono. I onda su u očima normalnog čoveka isti kao i on, samo u drugim bojama. Dajte program, ne pominjite ga, udružite se. Ali ne, svi bi neku korist da dobiju, razjedinili se na sto strana, a hoće da ga skinu. Neće to tako iči.

  4. Zašto sumnjam u regularnost izbora? Zbog mita, pretnji, ucena, glasova tri četvrtine stanovnika Dodikove republike, bugarskog voza… Ne. Sumnjam jer znam ko ih kontroliše. Jedan čovek, na leđima mafijaške hobotnice.

    1. KAKO ME NERVIRA PRICA O GLASANJU U SRPSKOJ, KOLIKO LI IH IMA NASE DRZAVLJANSTVO. STO NE BI GLASALI ZA ZEMLJAKA KAD IM DAJE DESETINE MILIONA EVRA NASIH PARA!!!!

  5. Ne bih ja bas verovao tom clanu SNS-a. Sacekacu radije zvanicne podatke.

  6. Nije još zvanično,biće ponavljanja na 10-ak mesta,ima lista kojima malo fali da uđu u skupštinu.uvek su oni slavili posle izbora i nikada nisu vladali.Bio je veliki pritisak,posebno plaćana Romima,slikanje listića sa zaokruženim brojem 1 i lična karta između…

    1. Da idemo da se provedemo. I fijaker ćemo uzeti. Nema Zelenovića? Ju nema ni vašara? E moj Zeleni odakle ti ideja da možeš ti sam da pobediš Vučića. Samo si se obrukao.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente 10

INTERVJU Adel Slatina: BNV je mesto za zajednički rad, a nesuglasice su za lokalne parlamente

Situacija u Bošnjačkom nacionalnom veću (BNV) je stabilna i produktivna zahvaljujući dobroj saradnji sa našim partnerima. To nam omogućuje da zajedno radimo na prioritetima bošnjačke zajednice. Iako se suočavamo sa određenim izazovima i manjim opstrukcijama od strane Stranke pravde i pomirenja (SPP), to značajno ne narušava naš rad. Fokusirani smo na konstruktivan dijalog i saradnju sa svim političkim akterima, jer verujem da je zajedništvo ključ za ostvarivanje naših ciljeva, ocenio je u razgovoru za Danas novi predsednik BNV Adel Slatina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.