NS-D2SP: Proizvodna cena struje posledica krađe i prevelikog broja zaposlenih u EPS

Ostavite komentar


  1. U troškovima proizvodnje plate su najmanja stavka. To naravno ne opravdava stranačko zapošljavanjekadrova koji nikome nisu potrebni!

  2. kakav visak radnika u EPS,pa u vreme ocitavanja strujomera angazuju se lica iz nekih agencija a zaposleni sede po klupama a onda za havarije kriva je visa sila.

  3. Pune kancelarije dokonih. Nema dovoljno stolica da bi svi seli. Pilota, vozaca, kuvarica, tekstilaca pune kancelarije a montera i inzinjera sve manje. Nije bitno ko si sta si bitno je da dobro pevas i imas posao.

  4. Interesantno da je EPS u zadnjih 10 godina ostao bez 3,2 milijarde evra, prethodne zime bez 600 miliona evra. Da se lignit za TE Obrenovac sav prodao, a ložila se jalovina.
    Tačno je isto da je previše zaposlenih iz vladajuće stranke od kojih je 3-5% u stručno obrazovano. Umesto da radnici EPS-a rade remonte postrojenje plaćaju se skupi izvođači sa tendera. EPS diže kredite da bi isplatio plate radnicima, a vi pričate kako spremačica ima platu 1000€.
    Razočarani građanin!!!

  5. U 2020.god.prosek plata u EPS-U je bio 108000, pa sad vidite da li baš mala stavka?! A što se tiče angažovanja iz drugih agencija, to nije zbog nedostatka radnika, već zbog podela u EPS, zbog pripreme za privatizaciju, mnoge od tih agencija se bogate preko leđa svih nas,btreba preispitati ko je dozvolio da agencije preuzimaju posao, počev od čitanja brojila, provere plombi, priključenja i svega ostalog. Čerupaju EPS a ispaštamo svi. Treba ovde uvesti prinudnu upravu i dobro sve pročešljati, a onda ponovo ujediniti EPS kao što je bio ranije, a ne sad deluje kao raštimovan orkestar. Ovo je najvažniji nacionalni resurs i ne smemo dozvoliti da ga neko ovako uništava i čerupa. Po čemu radnici EPS ne mogu da vrše priključke, da zamenjuju strujomere, čitaju brojila, nego to rade razne agencije koje se bogate na račun svih nas.

  6. EPS je pretjerao u zapošljavanju zaslužnih kadrova Srpske Nezadne Sranke.
    Zaslužni kadrovi jer su ljepilo plakate pred izbore i kupovali glasove.
    Prvo treba ukloniti Zprki Koridorki i sve ostale SNS kadrove na rukovodećim mjestima iz ekiperoštiljdzije zatim naplatiti sva potraživanja za neplaćeniu struju od građana i privrede a onima koji neće da plate iseči struju i više neće trebati planovi za restrikcije.

  7. Ja licno znam da covek u EPS sedi i pima platu za slusalice a ima ih jos da ne pricam Radnici u elektanama rade samo izdvojena preduzeca jer su oni zasticeni pa kako da ne propadnemo svesnimo propasti nemoze tako da posluje jer u kancelarijama sede jedni drugima na glavu stasno i zalosno jer ja imam dve cerke a u pPozarevcu nemaju gde da rade treba neko vrata fa nam otvori sutra dan a Deca nam idu preko u Inostanstvo Sramota za Drzavu i nase gradolnacenike pogotovo za Pozarevac gde koncert kosta 40 hiljade evra a nemamo vodu ispavnu narod treba da se opameti vec jednom a da nam deca ostaju na svojim Ognjistima i da ima ko vrata da nam otvoriSrbijo sramota jer je veliki Lopovluk pogotovo U Pozarevcu

  8. Stranacka zaposljavanja su ubila sve drzavne firme ,puno je stranaka koje hapaju.Naravno montera je sve manje i manje .No bitno je da smo.najbolji u regionu,samo neznam u kojem

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.