NS: Srbiji ne treba diktator 1

Nova Srbija upozorava javnost da od uvođenja višetranačja u Srbiji nije vođena kampanja sa više pritisaka, pretnji i ucena, u kojoj su poništena sva građanska i ljudska prava, od ove koju sada Srpska napredna stranka vodi u ime svog kandidata Aleksandra Vučića.

Naprednjaci nemilosrdno ucenjuju ljude širom Srbije, i to ne samo funkcionere stranaka koje su u opoziciji, a posebno Nove Srbije, već i članstvo, tražeći od građana da garantuju da će na izborima glasati za Aleksandra Vučića, navodi se u saopštenju NS.

Ističe se da se članovi i simparizeri Nove Srbije iz Lajkovca, Valjeva, Leskovca, Kragujevca, Kraljeva, Užica i mnogih drugih gradova svakodnevno javljaju centrali stranke tražeći zaštitu i pomoć da se odupru režimskim ucenama i pritiscima da glasaju za kandidata SNS.

Nova Srbija pita da li je Srbiji potreban demokratski izabran predsednik ili diktator koji će izbore dobiti sileći ljude da glasju za njega i ucenjujući ih da će ostati.

Ta stranka pita i ima li neko ko je „pobednik“ razloga da vodi na mitnge stotine autobusa iz svih krajeva Srbije, da blokira gradove i da ga čuvaju snajperisti sa krovova, ako je siguran u svoju pobedu i ako je Srbija demokratska zemlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari