NURDOR: Nedopustive posete državnih funkcionera

Ostavite komentar


  1. Koji deo vam nije jasan ako je majka zamolila predsednika za fotografiju? Da je odbio,opet bi bio razvlacen po zutoj stampi kao najgori.

    1. Pitanje uopste nije da li je majka zamolila AV sa se slika ili ne. Sta ce on tu? ZBOG EPIDEMIJE GRIPA, ZABRANJENE SU POSETE I OBILASCI BOLNICAMA. I TACKA.

    2. Da imaju imalo pameti ne bi ni prišli hematologiji … pa ti ne bi imala razloga da pokažeš da voliš preCednika više od razuma.

    3. Sramn Nevaspitan Surov
      jelena (malim slovima namerno) vi ko da pratiti Isusa, pa ni u njega se nisu tako tada kleli, kao vi u ovog bahatog i bezobraznog bolesnika

  2. Divan je gest predsednika što je obišao to odeljenje, video probleme, javio se mališanima, zagrlio dete. To je normalna, ljudska reakcija.

  3. Ovo pokazuje koliko je prazna i jadna opozicija. Preduzete su sve mere bezbednosti, a oni napadaju jednu normalnu ljudsku, očinsku reakciju predsednika.

  4. Koji deo mi nije jasan? Zašto se deca a pogotovo deca sa tako teškim bolestima kao što je rak koriste u bilo kakve propagandne svrhe. Zašto neko bez dozvole ulazi u sobe i paviljone gde leže deca koja su vrlo osetljiva i čije je zdravlje ugroženo…
    ps. Mislim da nijednom detetu ni jednoj majci ili ocu niti jednom lekaru nije bitniji Vučić od izlečenja…. Vučiću preterao si… Da li si ti svestan da svojim neodgovornim ponašanjem ugrožavaš živote dece? I to te ne pitam da li si svestan zato što si predsednik ove države već zato što si roditelj i čovek, zašto se sam ne staviš kako je ocu ili nekom iz porodice koji nemože da vidi svoje dete a ti se sa tim detetom rukuješ slikaš i uvodiš gomilu ljudi sa sobom koji nose gomilu klica? Vučiću ti nisi normalna osoba ti si samoživ…

  5. Gospodo iz NURDOR—a, da li ste Vi politička organizacija ili brinete o deci oboleloj od raks? Ako je majka dozvolila da priđe detetu što se Vi osećate ugroženim? Da li bi Vam bilo u redu da je touradeo neko od čelnika SZS?

  6. Prokleti da ste, botovi! Pa vi ste toliko amoralni, zajedno s vašim predsednikom, da tu nikakve reči ne pomažu! Čovek sa jednim atomom morala i empatije bi odmah shvatio zašto je ova situacija duboko skandalozna i zastrašujuća, zašto je prevršila svaku meru i prevazišla sva najmračnija očekivanja, ali vi ćete za sendvič i sok braniti i ugrožavanje dečjih života.

  7. Mislim da su preoštro odreagovali, radi se o običnom slikanju na par sekundi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.