Nutela, Fajzer i izborni uslovi

Ostavite komentar


  1. Bojkot nije do kraja uspeo, jer vodja iako smanjio cenzus na 3%…, uspeo sebi da kupi vreme 2 god i najavio odmah po formiranju vlade nove izbore na svim nivoima.

    Opozicija je inače bojkotom dala poruku da nije bitno biti na vlasti i na jaslicama sistema. Opozijija je trebala da trazi mnogo konkretnije stvari, bar da znamo sta je odbijeno, ovako ostaje sve u magli.
    Ne treba opozicija da propusti šansu da samo SNS bude u parlamentu(okej i SpS sa ne vise od 10 poslanika. Ma da ko zna ako ima naivnih gradjana, mozda će opet neko glasati za novog Šapica i tako dobiti novog potpresednika SNS.

    Vučić će naravno menjati ustav i 2027 i treći put se kandidovati za presednika. Opozicija mora biti luda da učestvuje u tome i davati legitimite svemu tome.

    P.s. Na kraju bar svima u Srbij biće jasno zasto su gradjani voleli svog Slobodana Miloševica , a u Vučiću su našli svog novog.

  2. Ih, koliko je takvih, što kafanskih što kafićkih paranoika, Vučić senzibilirao i optimalizovao od početka pandemije? Pa i one najtvrdokornije, što su za Kjubrika znali samo po snimanju lažnog sletanja na mesec, još od M69…. Centralna pandemijska uprava koja mutira snagu i opasnost najsmešnijeg virusa u zavisnosti od njenih potreba je senzibirala i optimalizovala za deset Banjičkih logora, minimum. Ko se ne bi cijepio emiraćanskim Sinofarmom u eksperimentalnoj fazi kojeg je lično On nabavio, kako je ispričao kao da je bilo -Off the back of a lorry!- A kakav je tek bust za poverenje u vakcinaciju nastupio kada se videlo da je ta vakcina Nutela za zambijansko tržište? To je bilo preventivno bustovanje broja antivakcera jer ih ponestaje na respiratorima? Šveđanske protivpandemijske mere ne podrazumevaju Ikea sanduke za sahrane? Eto, koji je on Šveđanina a kako ga mi, što reče Jorgovanka, nismo dostojni. U Vučićevoj palačinci – svega! Unapredio je sve ono što nije valjalo kod bivših i bivšijih. Mnogo je poiznakompenzirao na unutrašnjem planu spoljnom politikom, može li još bržejačebolje? Zajedno je bilo i otišlo sa Bojkotom. Eto, baš su ličili na ww2 saveznike: Đilas USA, Jeremić UK, Boško SSSR a može i obratno…. Tek, sledeće dve nedelje su ključne. Stalna konferencija – sasma solidan predlog.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.