O Brajan: Povremeno s Kurtijem imamo nesuglasice, dešava se to među prijateljima

Ostavite komentar


  1. Amerikanci su imali bezbroj intervencija po svetu – sve su dozivele debakl a tako ce se zavrsiti i ovo sa Kosovom. Setimo se samo kako su ne tako davno pobegli iz Avganistana…

  2. Facinira kako su Amerikancima puna usta nekakvih prica o „novom pocetku“ sa Srbijom, kako oni zele da saradjuju, kako ce oni da pomognu Srbiji i slicno bla, bla, bla… Sta sve izjavljuje ambasador Hil ili sta je ovaj O Brajan pricao u Beogradu a onda isti ti Amerikanci rade sve sta je moguce na stetu Srbije i Srba?! Podrzavaju fasistu i velikoalbanca Kurtija, nazivaju ga „prijateljem“, proterivanje Srba na severu i otvorenu okupaciju severa Kosova nazivaju „povecanjem bezbednosti“, naoruzavaju Albance i prave im „vojsku“ iako je to protiv svih mogucih sporazuma, traze procesuiranje Radoicica dok se u Pristini rukuju i grle sa albanskim teroristima i krimosima uz koje je Radoicic mala beba… Stomak da ti se okrene. A Vucic im jos i nabacuje poslove bez ikakvih tendera koje ce poreske obveznike Srbije kostati milijarde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.