O Brajen: Posle Banjske Srbija je povukla svoje nasilne elemente

Ostavite komentar


  1. Da, Srbija je povukla nasilne elemente ali su zato Albanci taj isti prostor napunili sa mnogo nasilnijim elementima i sprovode otvoren fasizam sada i na severu Kosova – sve dok Amerikanci na ovakav licemeran nacin vode politiku, prave se blesavi i stvari ne zovu svojim pravim imenima, nikakve stabilnosti nece biti i uvek ce postojati opasnost od izbijanja sukoba a da se ne spominje da ce mrznja prema njima medju Srbima samo rasti. Iritiraju izjave Hila i drugih americkih diplomata i politicara o tome kako sa Srbijom zele nove, bolje odnose a istovremeno otvoreno rade protiv interesa Srba i Srbije, kako su oni to zamislili i da li zaista misle da to ovako funkcionise?

  2. Nakon ovakvih izjava zvanicnika SAD u vezi severa Kosova, Kurtija i onoga sta radi, nakon sto se vidi sta SAD rade na Kosovu i u vezi Kosova, da li je moguce da se neko cudi zasto medju Srbima raste popularnost Rusa i Kineza?

  3. O Brajan i Amerikanci koji se bave Balkanom potcenjuju bes i frustracije Srba u vezi onoga sta se dogadja na Kosovu i u vezi Kosova, ne bi trebalo da ih zavara to sto su Srbi za sada mirni i ne raaguju na ono sta radi Kurti, na izivljavanje nad Srbima, na blokade kamiona ili sta Amerikanci rade i izjavljuju i varaju se ako misle da im se „ljukavi“ plan odlicno ostvaruje. Isto vazi i za Vucica koji im za sada odlicno asistira. Sada su Srbi na severu u pitanju ali polako shvataju Srbi u centralnoj Sriji ili u BiH da i oni mogu biti sledeci.

  4. Vučić nije Srbija.
    Subverzivni „nacionalizam “ sa pinka i hepija nije pravi srbizam.
    Pravo naselje još niste doživeli od nas. To je ono sto „nasi „gradjanisti i američki poslusnici odbijaju da razumeju.

  5. O Brajen: Posle Banjske Srbija je povukla svoje nasilne elemente
    Komentar: A ne, ne g. Pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Džejms O’Brajen. Vlada aktuelne Srbije je samo instruisao njih da ne profiliraju javno zbog neuspele terristicke akcije u Bansjoj.

  6. Neki te politicke konstatacije tumace : “ seli ste na rudu“.
    Malo je potrajalo dok niste nasli “ izabrali“ pravog,koji ce da se namesti.
    Ali nismo brinuli jer smo znali da Srbi uvek ,kad biraju,pogode k’o prstom u pekmez.

  7. @Dani Kovac

    I sta je problem? Srbi imaju svo pravo da se suprostave velikoalbanskom teroru i fasizmu koji se sprovodi na Kosovu, ako treba i oruzjem. Zasto bi ga trpeli?

  8. @Dani Kovac

    terorizam je ono sta ste vi Albanci radili na Kosovu pre dvadesetak godina kada ste ubijali policajce, vojnike i civile i kada ste sa Kosova proterali 70% kosovskih srba, sistematski unistavali imovinu i kulturnu bastinu Stba, postavljali eksploziv ispod autobusa i ubijali decu koja se kupala na reci. terorizam je on sta ste vi Albanci radili u Makedoniji kada ste napali tamosnju vojsku i policiju ili kada ste ubili makedonske civile na Smiljkovskom jezeru. Glumatajte tamo gde vas ne poznaju.

  9. Sve po dogovoru. Banjska je predstava da se upravo Srbima onemoguci u buducnosti bilo kakvo delovanje u odbrani svojih zivota i zivota dece. Zato je NATO i izvukao Radojicica s Kosmeta nakon zajednicki odigrane predstave

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.