O kandidatu posle izbora u DS

* Opozicione stranke proevropske orijentacije nemaju još nikakve razgovore o eventualnom zajedničkom kandidatu za predsedničke izbore 2017.
TRAGOM: Dok Tomislav Nikolić navodno počinje predsedničku kampanju, u opoziciji muk

Ostavite komentar


  1. Kako su imale zajedničkog kandidata i na izborima tako će ga imati i za predsednika . To je za opoziciju tek ne moguće da se desi jer svako zajedništvo je riskantno zbog dugovanja koje imaju stranke u opoziciji a sve zajedno nemaju ni 5% podrške naroda što se i na izborima videlo a svakodnevno im pada rejting.

  2. Svi sa fotografije ste viđeni za predsednika, ali možda nekog kućnog saveta.

  3. Oni ne mogu da se dogovore ni oko čega, da su mogli, to bi učinili pred parlamentarne izbore. Sujeta je tu ogromna, a pohlepa još veća.

  4. Udružena opozicija se već pokazala na parlamentarnim izborima, proći će isto i na predsedničkim izborima.

  5. E sda ako bi mi neko objasnio kako je tu Obradovic demokrata bila bih zahvalna. Svejedno, bio ili ne kad pogledam ovu galeriju likova drago mi je sto ne glasam za to

  6. Oni uradice sve samo da se dokopaju vlasti. Ipak mislim da im nema povratka u vlast jos dugo dugo vremena. Sve dok je ista ekipa na vlasti u strankama i opet odlucuju o svemu.

  7. Niko ne moze da dobije ideju o kandidaturi za predsednika bez prethodnog aminovanja premijera.

  8. Posle izbora vam je kasno jer će ako Pajtić da pobedi on biti kandidat opozicije. Izvisiće vam Janković!

  9. Ne verujem u iskreno slaganje oko zajedničkog kandidata čitave opozicije.Biće tu ozbiljnih razilaženja…

  10. Opozicione stranke mogu da kandiduju koga god,sigurno je da njihov kandidat nikada neće imati šanse za pobedu jer je narod već video period njihove vladavine.

  11. Oni ne mogu jedni s drugima jer je u pitanju skup jako sujetnih ljudi,kao drugo oni nikada neće pobediti ni na jednim izborima jer su se dovoljno dokazali narodu i sigurno je da je narodu dosta njih.

  12. Ne verujem da će oni uopšte uspeti da se dogovore oko zajedničkog kandidata… sujeta tu predstavlja veliki problem.

  13. VEOMA JE ŽALOSNO TO ŠTO OPOZICIJA NE SHVATA DA NI UJEDINJENA NEMA ŠANSE U SRBIJI!

  14. OPOZICIJA SAD NE ZNA ŠTA ĆE OD SEBE, SVESNI SU DA ĆE IZVISITI I NA PREDSEDNIČKIM IZBORIMA

  15. Ne verujem da ce pobediti kandidad,iz Demokratske stranke,Kandidad iz Srpske Napredne Stranke ima vece sanse,jer su fer,za razliku od demokrata!

  16. Sta botova ovde… Vidi se da vas tema predsednickih izbora bas boli. Drma se tron, ostacete bez sendvica!

  17. Slobodan Milosevic je dobijao izbore /uz "sasluzenje" Vojislava Seselja i tada bliskih saradnika AV i Nikolica/ tako sto je za ratove koje je gubio tvrdio da ih dobija. Na kraju je pobedio i NATO. Milosevicevi sledbenicima svet ne bi dozvolio rat, ali oni zato "pobedjuju" u ekonomiji, BDP, nevidjenim uspesima na svim poljima, evrointegracijama a – narod sve siromasniji.U zamajavanje naroda spadaju i nepotrebni vanredni parlamentarni izbori. Pre nego sto opozicija izabere zajednickog kandidata /ako izabere?/, ma ko to bio, potrebno je da birace uveri da uspeh nisu ekspoze od sest sati, pohvale AV koje dolaze iz belog sveta, ono sto pise Informer ili prikazuje Pink ili ono sto pisu "napujdani" botovi vec je stvarni zivot u prodavnici, u frizideru i onome sto mogu da pruze svojoj deci /i sebi/. Ista taktika: Miloseviceve pobede u ratovima i Vuciceve "pobede" u ekonomiji. Mislite o tome.

  18. Joj Bože kakav mapet šou…gledam ovu sliku njih sve zajedno i tako me smeh neki uhvatio, al valjda da ne bih zaplakala, jer teško nama sa ovima… Na daj ti Bože!

  19. Tada će se raspasti DS na više stranaka i biće opet lidera ko pleve, a svima je isti cilj-naši novci.

  20. Suludo je o ovome i razmisljati jer opoziciju danas cine ljudi kojima gradjani vise ne veruju

  21. DS je u krizi i njena izborna skupština će biti razbijačka i buvlja pijaca s a kupivinom glasova i podrškama odbora i delegata, a neki neće podneti poraz,i ma da se pocepaju opet, na dve ili više stranaka, budućnost opozicije je u novim ljudima, ovi stari su ižvakani.

  22. Kako Radomir Nikolic nije u prvom esalonu SNS kad je clan predsednistva te stranke?

  23. koga ngod opozicija istakne za kandidata, biće bolji od tome, ali na njega će se odmah obrušiti vučićevi drekavci.vučić će podržati tomu jer mu najviše odgovara, ne meša se u svoj posao, putuje po svetu i deli ordenje i sa dragicom punui svoje džepove.

  24. Ovi prevaranti iz opozicije smisljaju koga bi mogli da podmetnu na predsednickim izborima i obmanu gradjane.

  25. Сви БИВШИ (Тадић, Јовановић, Чанак, па и Пајтић) немају шта да траже на председничким изборима! Ни један од њих не би скупио ни 10% гласова…

  26. Ovako je bilo i neposredno pred izbore 24. aprila, zapravo reč je bilo o čuvenom broju kolona sa kojim će pojedine opozicione strukture nastupati. Naravno to nije realizovano. Zašto onda verovati u jednistvo na predsedničkim izborima? To ne može doneti bilo što šta dobro Srbiji. Zabrinjavajuće je to što je sa ovakvim idejama izašla prerano, jer će manipulisanje i prožimanje ovoga kroz medije zadobijati obrte u narednim mesecima, samim time će se samo obmanjivati građani Srbije.

  27. Dobar deo opozicije ima neku vrstu obaveze, duga prema Aleksandru Vučiću, tako da, čak iako ne budu kandidati, imaće zadatak da opstruiraju izbor iole ozbiljnog predstavnika opozicije. Prema tome, o kvalitetnom kandidatu koji bi mogao pristojno da obavlja posao predsednika države, treba razmišljati onda kada se budu stvorili uslovi za normalnu i fer utakmicu. A te uslove može da obezbedi jedan jedini, neponovljivi i za ovaj trenutak najbolji izbor: Beli Preletačević! Ako bi cela opozicija stala iza ovog čoveka, nema te sile niti promila šansi da ne pobedi na izborima. Neka on pobedi i stvori uslove za raspisivanje novih predsedničkih izbora, u roku od šest meseci, godinu dana ili koliko se već dogovore. Ili nek bude predsednik, što, možda će biti lošiji od onog falsifikatora? Naravno, to bi dovelo do potpunog raspada i rasula u SNS. Znači dogovorili smo se: Samo jako!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.