O mogućim mitinzima posle vanrednog stanja: Nije virus fleka da nestane

Sagovornici Danasa

Ostavite komentar


  1. Šta je virus naspram ljubavi velikog vodje?Medecinski karton će im jednog dana biti odskočna daska u napredovanju.Bio zaražen,dokaz da je bio aktivan u kampanji.Posle će to lepo naplatiti,naravno ko preživi.

    1. Čekaj bre “prpa“, pa ovi tvoji najavljuju ponovne šetnje, a Vučića nismo čuli da priča o bilo kakvim mitinzima.Znači li to da virus ne važi za vas 150 dežurnih šetača za crvenu, a važi i opasan je za mitinge koji su samo u vašim glavama?Da vas nije strah?

    1. Zasto se tako obracate g-dji ivic? Ako ce takvi kao vi da vode u nekakve promene, onda od promena nema nista.

      1. Ne, upravo sa ovakvom opozicijom nema ništa od promena. Nema kulturno, nema argumentovano, nema dijaloga, nema čekanja da zapad interveniše. Nek crknem od virusa sutradan, ali na protest bih otišao samo kad bi neko pozvao. Pre nego što bude kasno, USTANAK!

        1. Ni sama nemam narocito visoko misljenje o opoziciji, a o vlasti da ne pricamo. Medjutim, dosta mi je agresivaca na sve strane. Svi ste isti.

      2. Gde je ta “g-dja“ bila za sve ovo vreme pandemije,gde se krila kao lekar?Da, nije epidemiolog, ali mnogi lekari nisu epidemiolozi pa se nisu skrivali.

  2. Eeee. . . ma nema problema . . . nakupovao se „vladalac “ ( sa nasim novcem ) respiratora za svoje ovcice plus terapija “ a la Pink “ i autobuski sendvicari ( sa konradom 19 ) mogu da pokrenu “ stampedo “ odusevljenih ovcica posle vise nedeljnog “ dobrovoljnog “ zatvora ( a i povisica , bar dupla dnevnica sa spomenicom “ prvo borca “ naravno ko prezivi , je u toku “ razmisljanja a i to sa “ nasim novcima “ . . . a Nenade ). . . dakle . . . “ zlatno doba “ se nastavlja dok ne prodje glasanje . . . a sta nas ceka posle . . . ne smem ni da pomislim . . .

  3. Šta vam je pa psiho ne mora da pravi predizobrne skupove i kampanju. On može lagano da proglasi da se zbog brige za zdravlje odriče skupova i da ih premesti na pink 24h dnevno. Iovako je to efikasnije od njegovih nameštenih skupova.

  4. Bolje da nadjemo da nas kolektivno pregledaju psihijatri posle svega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.