Obeležavanje 20. godišnjice NATO agresije u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Zločin bez presedan koji mi, ni posle toliko vremena, ne smemo tako da nazovemo. Bili smo žrtve ZLOČINAČKOG UDRUŽENJA, koje su činile SAD, VB, EU i NATO, čiji je zadatak bio, sledeći prethodno precizno planiran i kreiran, ZLOČINAČKI PROJEKAT, da vode rat protiv Srbije i Srba, generalno, na svim njihovim etničkim prostorima, a kasnije da im se sudi u Hagu za zločine koje su, ustvari, te države počinile protiv Srba uz angažovanje svojih marioneta u bivšoj Jugoslaviji, počev od Slovenije pa do Kosova i Metohije. Niko, sem Srba, nije odgovarao za te zločine. Paradoksalno je da nijedan Amerikanac, Britanac, Nemac, ili bilo koji drugi aktivni učesnik u tom ubijanju jedne zemlje i jednog naroda, nije odgovarao za zločine koje su cinično i licemerno nazivali „kolateralna šteta“. Zloupotrebljavajući pravo i bestidno koristeć onu sudsku skalameriju, ono sudsko čudovište u Hagu, pokušavaju na „zakonit“ način da aboliraju sebe od zločina i plaćanja ratne odštete za počinjene zločine i destrukciju. Raznim „Brain wash“ metodama, koristeći petu kolonu u Srbiji, kao i bezbrojne NVO, pokušavaju da nas ubede da su to uradili „za naše dobro“?! Pretpostavljam da će u budućem vremenu pokušati da nas nateraju da donesemo zakon po kome će biti zabranjeno da ove države nazivamo zločincima a ubijanje Srbije, zločinom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.