Obilazak radova paravan za funkcionersku kampanju

Predsednik izabrao baš da iz Zaječara, gde se lokalni izbori održavaju 28. marta, počne krug poseta gradilištima po Srbiji

Ostavite komentar


  1. Ako se ovo sve zna , kako to da stigne do gradjana ? Kada mediji sa nacionalnom frekvencijom o ovome „nemaju pojma “ !

    1. Pa svaki normalan gradjanin vidi da je ovo predizborna funkcionerska kampanja,sto nije otisao prvom u Zagubicu?

      1. Ma nije kampanja ! Kakva kampanja ? Zar nije covek lepo rekao da uopste nije pomenuo izbore prilikom posete Zajecaru ? Kaze , kako ce otici i u Valjevo , a tamo nisu izbori .

  2. Predlog: pošto to nikako neće priznati upalite što više lokacija i proizvedite dim da gde dodju se ne vide od dima.

  3. Jedno ne može da mu se prigovori – radi više od prethodnih. Što bi se Tadić budio ujutru i obilazio Zaječar za lokalne izbore? A to što radi za sebe, a ne za nas, to je pravi problem.

    1. Gradski, ako je za tebe rad što se petka po gradilištu, soli pamet svima pa onda održi tiradu o svemu i svačemu(podrazumeva se da neumereno laže), onda ti ne stojiš baš najbolje sa opažanjem i zaključivanjem.

    2. Izvini, a šta to Vučić tačno „radi“ u Zaječaru?
      Dođe na gradilište i prosipa neviđenu pamet? Ali recimo da NIJE otišao na gradilište. Da li bi zbog toga radovi naglo usporili, a kvalitet drastično opao? Na to pitanje čak ni ti ne bi odgovorio sa „da“.
      Objasni, koju vajdu bi imali Zaječar i Zaječarci da je Tadić ili bilo ko drugi iz opozicije rano ujutro došao na gradilište?! Ili koju vajdu imaju od toga što je Vučić došao na gradilište?!
      Nije bez razloga što nigde u normalnom svetu predsednik republike ne obilazi nikakva gradilišta. Naročito ne na radove u toku koji će trajati još ko zna koliko. A veruj mi, u svetu postoje gradilišta u poređenju s kojima ono u Zaječaru je otprilike kao kad dečica gomilaju kofice vlažnog peska na plaži.
      Ali ja tebe potpuno razumem. Ti si, kao i toliki drugi, samo pao na otrcanu, vrlo jednostavnu i vrlo glupu foru: „Ako nas obilazi neko tako važan i tako visoko kao Vučić, to mora da je zato što smo mu mi jako važni i zato što mu je mnoooooogo stalo do nas“. Ma, kako da ne, Vučić sve izgara u turbo režimu od ljubavi i brige za Zaječar i Zaječarce!
      Ali takav zaključak ide samo tebi na čast i (ograničenu) pamet, a ne Vučiću. Zna on dobro kome se obraća i šta treba da kaže svojima, to mu se mora priznati!

  4. Posle „nove srbije“ i „zdrave srbije“ koji su obišli Zaječar i Kosjerić i Vuk Jeremić (političar ne novinar) se se pojavio da „izjavi za medije“ i pobegao za Beograd jer ipak predsedavajućem skupštine UN i propalom na izborima za genseka UN ne priliči da se duže zadržava, jer ionako nudi građanima „bojkot“ dok on ne dođe na vlast.
    A dotle neka ne jedu ne piju vodu i neka ne dišu vazduh…

  5. Posle ove posete Zajecaru verovatno ce posetiti i Kosjeric i kakvim uslovima treba opozicija sa njima da pregovara o poboljsanju uslova izbora?Sa tom bandom samo se moze razgovarati putem ulice i nikako drugacije,Vucic nikad nece pristati na postene izbore a ima podrsku i u lopini Dacicu.

  6. NAROD ODUMRO!
    Iako nam je Vučić celo vreme dokazivao da je izdajnik, pljačkaš i lažov, mi i dalje ne reagujemo, mi ćutimo, kao da ne postojimo. Da budem decidniji, u ovo zaostalo stanje doveli su nas komunisti čija je produžena ruka SRS i neke demokrate. Srbi su stalno stvarali vlasti koje ne znaju da rešavaju naše srpske probleme, već ih samo stvaraju i gomilaju. To su poskomunističke vlasti koje se bave isključivo demagogijom i mirno posmatraju nestanak srpskog naciona. Oni ne znaju niti pokušavaju da reše bilo koji srpski problem. Ne brane ni srpsku naciju ni srpsku državu ni istoriju. Zato im i ne smeta što Srbija ima najniži standard u Evropi i što je (jedina) zemlja koja nema vojske i karaula na granici. Uvek je bilo da komunisti uništavajući nacion opstaju na vlasti. Nažalost sadašnja vlast je preokupirana izdajom, pljačkom i rasprodajom svega što je srpsko. Narod ne interesuje ni kršenje Ustava Srbije i protivustavna predaja Kosova Albancima. Tim činom mi gubimo verske objekte i Srpsku istoriju na Kosovu. Srbi se još nisu rešili ni komunizma ni jugoslovenstva od kojih imamo samo nacionalnu štetu. Ali danas imamo mnogo dokaza za mnoge nesreće i ko je izvršio i izdaju i pljačku rasprodaju naše Srbije. Pa pitam! Dali je moguće da ovo narod ne vidi?
    Na kraju, kad budemo shvatili biće nam kasno…već je kasno… a oni će pobeći….
    P.Sajdžo 2021

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.