Objavljena prva nezvanična tabela rezultata za parlamentarne izbore

Ostavite komentar


  1. SPS nema 6,9% ni u snu. Bio sam kontrolor ispred opozicije ns birackom mestu na Paliluli i sve je proteklo bez ijednog incidenta, sve se slozilo u glas. SPS je tu osvojio oko 4,4% a tako je bilo na mnogim drugim mestima. Nisu dzabe Socijalisti bili uplajani na obracannu posle izbora i nije Dacic dzabe nudio ostavku zbog loseg izbornog rezultata od 5%. Oni su posteno izasli sa svojim rezultatom jer su ocigledno mislili da im SNS nece pomoci. Kako je Nestorovic izjavio da „Mi-glas iz naroda“ nece unkoaliciju ni sa SNS-om ni sa SPN-om Vucic je odlucio da smanji procenat tom pokretu, na mom birackom mestu Nestorovic je imao 6,5% a tako je bilo svuda gde je pokret imao komtrolore, i da to prebaci socijalistima. Tako sad Nestorovic ima 4,68 a Dacic 6,9. Kradja se vrsi u RIK-u ili na putu do RIK-a a ne na birackim mestima. Do kradje je doslo 100%. Ako je neko imao dilemu da li je bilo kradje posle 6,9% za uplakane Socijaliste dileme vise nema. Sada to treba dokazati. Opozicija bi trebalo da se fokusira na SPS u dokazivanju kradje jer je sve njihove glasove lako prebrojati i utvrditi da im je krivicnim delom dodato 2%.

  2. Sns i sps zajedno 55%
    Ostali 45%
    Pa objavjujem da po ovim rezultatatima SNS je nova stara vlast u Beogradu u narednih cetiri godine

Ostavite komentar


Politika

Šef CIA Vilijam Berns završio posetu Kosovu 10

Šef CIA Vilijam Berns završio posetu Kosovu

Šef američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns završio je danas dvodnevnu posetu Kosovu, posle sastanaka koje je u Prištini održao sa premijerom, predsednicom i čelnikom Kosovske obaveštajne agencije, preneo je Radio Slobodna Evropa (RSE).

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.