Objedinjavanje patriota: Boško Obradović sa Slobodanom Jankovićem 1Printskrin Tviter/Dveri

Pokret Dveri potpisao je danas sporazum o zajedničkom delovanju sa Srpskim demokratskim savezom o zajedničkom nastupu u objedinjavanju i ukrupnjavanju svih državotvornih i rodoljubivih snaga u odbrani Kosova u sastavu Srbije i borbi za smenu sadašnje vlasti.

Lider Dveri Boško Obradović rekao je da današnji čin nastavak dobre prakse saradnje sa prethodnih izbora, kada je ta partija nastojala da ukrupni patriotski demokratski blok, i da je prirodno da dođe do sporazuma o zajedničkom devanju u budućnosti, pošto su i sada bili u raznim zajedničkim aktivnostima.

Sada je prva stvar odbrana i očuvanje Kosova u sastavu Srbije i protivljenje uvođenju sankcija Rusiji, istakao je Obradović i dodao da zajednička aktivnost treba da bude i protivljenje održavanju vežbe NATO u Srbiji.

On je, iskazujući nadu da će buduća saradnja biti još veća i bolja, naglasio da je siguran da treba nastaviti sa ukrupnjavanjem patriotskih snaga, jer se samo na taj način može suprostaviti sadašnjoj vlasti.

Predsednik Srpskog demokratskog saveza Slobodan Janković konstatovao je da Dveri od svog osnivanja gaje patriotski duh, koji krasi i njegovu organizaciju, a povezuje ih i puno zajedničkih stavova na određene teme i pristup rešavanju problema sa kojima se Srbija i njen narod suočavaju.

Kako je naglasio, povezuje ih isti odnos prema očuvanju Kosova u sastavu Srbije, kao i prema „rak rani“ koja razara društvo – korupciji i krađi od naroda i države.

Dveri iskreno pozivaju na okupljanje i savez državotvornih i rodoljubivih snaga. Moramo da budemo, budni, delatni, moramo da radimo. Nije vreme za velike govore, vreme je za rad, poručio je Janković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari