„Ako ne prihvatimo plan petorke, prekidaju se evropske integracije Srbije“: Šta je sve rekao Vučić u svom obraćanju?

Ostavite komentar


  1. Većina naroda i neće u EU i šta sad? Opet malo drame od strane dotičnog manipulatora

  2. Zavrsices ti tu izdaju jer je vec pocelo pakovanje tvojih za bezaniju,zvonko je prodao hotel na Kopu a on zna kao i ti sta spremate.Samo molite boga da ne bude Rumunskog scenaria jer onda krece zurka za sve vas koji ste pokrali i izdali ovu zemlju!!!!

  3. Ti si predsednik, ti prihvati! Nikad nizašta nisi pitao narod, ni kad si dizao kredite i zaduživao narod i građane Srbije!!!!

  4. Ne, znam što bi diskutovao išta kada se sve zna.Situacija postojeća.Ma, neka bude šta već mora.

  5. Ko bi rekao da ce Vucic da bude najveci izdajnik Srbije u novijoj istoriji… Bas smo iznenadjeni. Caucesko moderne Srbije

  6. Znači popili smo još jedan Rambuje,samo je pitanje hoće li biti bombardovanja??!

  7. U najteza vremena po drzavu i narod mi na celu drzave imamo nedostojne i nesposobne politikante. Da ovaj ima malo mozga zatrazio bi momentalni prijem Srbije u EU zarad potpisivanja ovog zahteva. Ali na nasu zalost, nema kod njega trunke razboritosti, samo maglarenje.

  8. Koje bre EU integracije sa Belivukom, Jovanjicom i sektor?
    EU sve zna i podržava ovog izdajnika I kriminalca.
    Pošaljite DEU.

  9. Došao si na vlast da donosiš odluke, a sada bi da podviješ rep i prebaciš odgovornost na narod.

  10. Sve ste radili na svoju ruku,bili ste opcinjeni „populacijom“a svi neistomisljenici su bili „barabe,tajkuni,kreteni idioti“Sta vas sada sprečava da budete „najpamerniji“kao što ste se nudili lakovernima.Vadite sada sami kestenje iz vatre.

  11. Školovani , Iskusni i svojstveni iz sruke iz Vojske, Policije, Čike u Belom REAGUJTE!
    Ovo gde se sve generalizuje, je za Vas!

  12. Vučić se deceniju hvali kako je Srbija u vreme njegove vlasti poštovana država, koju više niko ne može da ponižava i ucenjuje. Ono što je sada izneo o ucenama koje su upućene Srbiji jasno govori o tome da je tokom ove vlasti Srbija potpuno ponižena država.

  13. Pa prihvati ga.
    Kada god je gusto, ti pričaš u množini, a kada treba izmanipulisati sluđeni narod, onda ja pa ja.

  14. Nas put u Evropu je prekinut jos 2003 kada je ubijen Djindjic. Jos tada su nam rekli da NIKADA necemo biti clan EU

  15. Tražite im momentalni pristup u EU !! Ucenjujte Vi njih, dosta su oni ucenjivali nas

  16. Вучић над је довео у ову ситуацију…..како га није срамота да лупета свашта……неће он напустити функцију,циљ му је доживотни председник….нико нас не присиљава ни на шта,обећавао је свима двашта а није испуњавао ништа….

  17. A gde se ono tačno stalo u pregovorima i zna li vlada kako dalje il i to palo tebi na brigu…

  18. Nije trebalo ni da se hvataš u kolo, kad neznaš da igraš. Sada pretiš povlačenjem, kada si uništio sve što si mogao i zemlju doveo na rub propasti. Ipak, povuci se, bolje i to, nego da ostaneš.

  19. „Ne bih pristao da budem predsednik i da vodim izolovanu zemlju.“

    Pa ti si hteo da budeš predsednik i znao si šta te čeka. Ne kukaj, nego batali referendum i rešavaj problem. Ja da ti ga rešavam, neću. Ionako me ne bi poslušao.

  20. Očigledno je pritisnut uza zid. I treba! Došao je na talasu evropskih integracija i dok god AV bude na tom putu evropskih integracija, imaće moju podršku.
    Evropska Unija nema alternativu!!! Bez EU i njenih donacija, Srbija bi odavno stala u potpunosti i bila u kolapsu!!!

  21. Zar je moguće da dobijamo samo štap, a da šargarepe nema. Nisam čuo da se išta nudi Srbiji za uzvrat.

  22. Знамо за то откад си потписао споразум у Бриселу. У сваком случају ти следи доживотна, ни Сибир ни Амазон те неће сакрити…. а то ти је само део оптужнице.

  23. Ja ne znam ko piše ove komentare?
    Da li su to generacije posle Miloševića, bombardovanja, sankcija.
    Ne verujem da iko ko je sve to preživeo a kaže mu se: “ Ništa ne odlučujete.Prihvatite ili…može da gaji nadu da nam se neće ponoviti isto.
    Apsolutno nisam Vučićev fan ali mislim da je uradio jedinu moguću stvar. Spasio nas od propasti, totalne i definitivne.
    Neka deca imaju budućnost.
    Teritorije su i ranije menjale vlasnike i ubuduće će. Pa možda jednog dana…

  24. jedini način da se te integracije ikada završe jeste da se prekinu … nikad nas ne bi primili u EU a i šta da tražimo za svojim okupatorima?

  25. Veću količinu gluposti u sat vremens teško da ćete igdje čuti. Al nije mu prvi put!

  26. Ti si pregovarao bez našeg znanja a sada bi da mi prihvatimo,da nije malo previše.SNS se uspaničio pa samo šalju poruke podrške a botovi rade. Džaba vam morat će te polagati račune.

  27. Nije jednostavno voditi zemlju, nije to partija. Autonomja za srbe na Kosovu kakve zajedmice. Amerikanci nece odustati i tu je tacka
    Pozdrav i pamet u glavu ovo nije igra stvarnost je

  28. А он би хтео да га молимо да потпише капитулацију.

  29. Dogorelo…? E sad malo razdeli odgovornost na skupštinu i opoziciju i na kraju „lažne izbore“ i ode Kosovo jer je tako „odlučio Srpski narod koji je za mene svetinja“ !!!!!

  30. kako je počelo sledeći predsednik koji će srbiju izvući iz glib je Marko Đurić Šou

  31. Ovi klinci koji se nisu ni muckali dok je trajalo bombardovanje Srbije neka ćute i puste pametnije i iskusnije da odlučuju.

  32. Ne mogu da ga slušam.Sve je on to već odradio ali hoće da prebaci odgovornost na druge.ne želim referendum ,ne želim izbore .Hoću da živimo normalno i mirno.Neću ratove .Ubija me njegova patetika .To biće me ne interesuje uopšte.

  33. Referendum u sva tri dela Srbije da se vidi ko ce na koju stranu da se narod izjasni.

  34. Svim izdajnicima Srbije za ovih poslednjih 30 godina sudiće narod! Ne damo Kosovo i nećemo litijum! Upozoren si!

  35. Poslusaj Protica (potpisi a zauzvrat trazi trenutni prijem u EU) i dobijas u protivnom ako ne prihvatis plan ili delimicno prihvatis i ti a i mi zajedno propadamo bez perspekive brzog oporavka!

  36. I tako nas ekonomski tigar dovede pred svršen čin , nakon što je radprodao sve resurse i uništio sistem i državu !? A sa kim se to savetovao ? Pečenjarem !? Slinom !? Keramičarem !? Narkomanom !? Grobarom !?

  37. Nije on ustuknuo zbog EU i investicija, nego su mu pokazali šta sve imaju o njemu i njegovima.

  38. Ostadosmo i bez Kosova i bez EU. Izolacija. Sankcije. Rat. Sve bliže i bliže…

  39. Sve ove godine sam protiv doticnog.
    Sada mi prvi put deluje kao drzavnik i svestan je da ne moze kasikom na bager.

  40. Време ја зе нове политичке опције у Србији. Долази време покрета и политичких партија које промовишу чланство у БРИКС-у.

  41. Sta ce nam investicije kad ste otkrili najveca nalazista zlata u novijoj istoriji.Idi u banju,odmori malo a i mi od tebe.

  42. Realno ,ponasao se kao da je Srbija njegovo privatno vlasnistvo i sada imamo rezultate kupoprodajnih odnosa sa valutom placanja . Sta kaze cika Bler ,Vucicu ?

  43. Kako ukinuti granicu izmedju Srbije i Kosova? Rekao bih da bi to svi u državi prihvatili.
    Srbija prizna Kosovo pod uslovom da obe države udju u EU. Tada granice više nema, i rešena stvar. Al ko će da razmišlja….

  44. Jojjj cooovece, kakvo rodoljublje ovde u komentarima. Sta su dobili ovi komentatori, jel sendvic i sok ili nesto vise. Stvarno je cudno da ova opozicija ne vidi da su gradjani shvatili da oni su sad protiv bilo kakvog dogovora o Kosovu da bi zapad srusio Vucica pa onda da oni dodju na vlast i odmah da oni priznaju potpunu nezavisnost Kosova i njihovo clanstvo u UN. Sve je gradjanima jasno, opozicija gresi jer pokusava ovakve manipulacije i to jeftine manipulacije, i zato opozicija jedva predje i taj cenzus od 3%.

  45. Срби неће у е,казамат а и сам знаш да од тога нема ништа час причаш о отвореном балкану час о казамату обмањујеш народ истина је сасвим нешто треће за име Бога престани више смучило се србији од тих измишљотина остаци овај народ на миру,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.