Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u 21 sat na televiziji Prva

Ostavite komentar


  1. Večeras moramo ispratiti šta nam Vučić ima za reći i podržati ga u borbi za bolje sutra.

  2. Još jedno obraćanje Aleksandra Vučića u kome će građani biti upoznati sa aktuelnim dešavanjima u Srbiji.

  3. Sto bas veceras? Bas sam hteo da gledam kvalifikaciju za evropsko prvenstvo al sada trebam da gledam velikog gospodara umesto utakmice

  4. Trebao bi da shvatu da preterano obracanje narodu postaje dosadno.Srecom tu je daljinski pa moji prijatelji i ja ne moramo da slusamo jednu te istu pricu.Gospodin pominje pismo Borelju a u tom pismu sve je na zalost tacno i on to dobro zna.

  5. Vucicu dosta vise sa lazima .Ostavio si Srbe na Kosovu na milost i nemilost bez ikakve zastite. Vrsi se teror i etnicko ciscenje..Sve si radio protiv Srba ane za njihovo dobro sam si ih zvao da napuste institucije policiju ,sudstvo ,parlamenat sta si dobio time sada kukas i traziz da ih Kfor stiti a sam znas da je Kfor na strani Pristine jer su oni bombardovali Srbiju i kazes da je jedino resenje da Srpski policajci budu na Severu.Pa Srpski policajci su drzali Sever ostavio si ih bez posla i sada kazes da je alarmantno stanje na Severu.Pa ti si doveodo toga.igrajuci igre radi opstanka na vlasti izdao si Srbe na Kosovu.

  6. Само будале,могу да слушају будалу и да још уживају у његовим лажима.На жалост Србија је пуна ретардираних са уништеним мозговима,уз помоћ фашистичке пропаганде.

  7. pratim svako obracanje predsednika i vrhovnog komandanta i zapisujem sta porucuje da posle citam unucima pred spavanje. naravno ujutru ih ceka parizer za dorucak prava srpska gozba

  8. Samo opterecuju coveka da mora sve da objasnjava i da ne stize da. Se bori za narod i boljitak od ovih dosadnih

  9. Срећа моја, не могу да пратим, срећом сам далекооо, иначе овде га вестима уопште нема, а ако има нешто напишу Србија ово или Србија оно, али његово име се уопште више не спомиње, годину-две. Пре неки дан је на вестима из Гранаде потрчао према Шолцу и Мелони гестикулирајући али камера га је скинула.

  10. Dokle, bre, čoveče! Tvojim nastupima na TV dojadio si i Bogu a još više ljudima. Laprdaš koješta
    često verovatno ne znaš ni sam o čemu sve pričaš. Vidi se da se približavaju izbori jer obećanja samo pljušte: ovde nova škola, tamo CT -kako kažeš najmanje 22 „magneta“ – iza sedam brda novi stadion, zatim slede sportske hale pa putevi ko zna u kom pravcu, penzije i plate će (ali samo ako glasači na izborima to zasluže) otići u nebo itd. itd. A posle izbora, po običaju JADAC!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.