Obradović: Ako depeše Vikiliksa govore istinu, Vučić i Stefanović da podnesu ostavku

Ostavite komentar


      1. To je šešelj rekao tokom dudjenja „na nikolića više ne računamo to je avet proslosti ali sa aleksamdrom imaju velike planove“

      2. Sa susednim i nezavisnim Kosovom prica je odavno zavrsena ali se svi prave da im to nije poznato. Sa ovako usko-trasiranom opozicijom
        umiveni SNS radikali ce vladati do beskraja.

        1. Još jedna notorna laž i kleveta opozicije koja nema ništa drugo da ponudi..

        2. Nezavisno Kosovo je za domaće izdajnike, bivše ljude, šejtanove sluge i teroriste. Za nas Srbe, Kosovo i Metohija su samo privremeno okupirane teritorije!

    1. Sve mi se cini da ce priznanje Kosova uskoro uslediti, jer pritisak zapada na ovu hobotnicu je veliki, znaju oni sve krimi radnje ove vrhuske i pod pritiskom na sve su spremni. Nemojte se zavaravati zapad zna tok svakog eura i dolara koji potice iz Srbije. Laki je postao ,,malo nervozan,,.

    2. Vlasko bot se najeo prdare pa stuca. Ponavljanje mantre ti nece pomoci da zadrzis taj svoj bedan botovski „posao“.

    3. Zapad nikada ne bi dozvolio da se Šešelj ovoliko politički uspne, a to je dozvolio Nikoliću i Vučiću – njegovom političkom odrazu? Sem „izdaje“ Šešelja u tom dilu mora da postoji još mnogo mnogo toga, ili jednostavno toliko mrze Srbe da su odlučili da ih usreće kormilarima bez kormila.

  1. Polako Veseljko,polako.Da vidimo šta će sve depeše Vikiliksa da kažu o tebi…ali,nemoj onda da kažeš da Vikiliks laže.Ne trči kao Veseljko pred rudu.

    1. Ljubiša botino slinava stvarno su ti komentari na nivou lazine ustanove, ni ti ne znaš šta si hteo da kažeš jer i ne govoriš svojom glavom, nego Ane Brnabić koja ne zna 2 reči da sastavi kako treba. Piši po kuriru, informeru, alo, telegrafu, to je tvoj nivo jer ćeš se tamo sa sličnima razumeti. Ovde ostavi mesta za nekog ko misli svojom glavom.

      1. Vikiliks koliko mi je poznato Tadića targetirao kao Usa podguznu muvu…Tako Nato sendvičari ostaje da se molite bogu da Žulian Asanž umre…..

      2. Eto i Aca sendvic da nekom kaze da je bot. A najsmešnije je ono da musli svojom glavom. Hahahhahah

        1. Dragi botovi i obožavaoci lika i dela Vladara Srbije, kao i vi ostali kojima je potpisivanje komentara preporuka na partijskim sastancima, ISKRENO razmislite, a u skladu sa ovom vešću:
          1. Nije li vam čudno da SNS dobija od starta apriori podršku od USA, Nemačke i GB;
          2. Nije li čudno IGNORISANJE sage i tragedije koja se dešava sa Julianom Asangeom od strane Vlastodršca i SNSa?
          3. Isto pitanje – ali vezano za program N1?
          ASANGE je simbol otpora običnog čoveka, NOVINARA novog MEDIJA-WEBa. Asange je HEROJ i PREDSTAVNIK svakog od nas, naš Don Kihot.
          Ceo svet treba da se stidi i ne sme da ćuti o ZLOČINU velikih sila, koji se sprovodi nad ovim ČOVEKOM.
          A vi botovi i odtali jadnici, naše lokalne drame, samo ZAOKRUŽUJTE, LOBIRAJTE I ŽIVITE ZA VLASTODRŠCA.
          MI i nismo za bolje.

      3. Aleksandre uzmi nešto za smirenje,strefiće te srčka, a u mozak si vidim već bio udaren.Nemaš pojima koliko volim kad vas iznerviram,pa ovako zapenite.P.S. da ne zaboraviš.Izbori su 26.04.2020.

    2. A sta bi mogao Vikiliks da kaze za Boska Obradovica..Covek relativno mlad, perspektivan, a koliko znam, nijedna afera nije mu pripisana, pa prema tome ne gubi vreme pisanju besmislenih i komentara.

      1. “Gogo“,pa recimo za početak,koliko je para ukrao od Hilendara,pa kako je od Rusofila postao američki poslušnik,pa zašto tajno odlazi u američku ambasadu i koje naloge dobija tamo…eto za početak…

  2. Vučić je pre četrnaest godina u organizaciji engleske vlade završio kurs za javni nastup i političku komunikaciju u Londonu. Tamo se političari uče smirenosti u javnom nastupu, manipulaciji javnošću, plasiranje poluistina… Isti kurs su završili Merkelova i Bler. Predpostavlja se da odatle potiče njihovo poznanstvo. Upadljiva je vučićeva smirenost u javnim nastupima i medijima od tad.
    Već tada je Zapad, pre svega Englezi uočili Vučiča kao nekoga ko bi sproveo njihovu politiku oko Kosova.
    Ovo inače nije neka tajna. Vojni atašei u našim i bitnijim stranim ambasadama u to vreme su to znali.

    1. Tebi Vučić stvaro deluje smireno u javnim nastupima?!!
      Hmmmmm, ne znam… Kako bi tek izgledalo kad nije smiren?!!
      Na primer, letos smo videli kako je izgledala epizoda s novinarem koji mu je postavio pitanje koje nije očekivao i na koje nije znao da odgovori. U sekundi je prešaltovao na Histerija Level Max! Da je pogledom mogao da zgromi, od novinara bi ostala samo gomilica pepela iz koje se pomalo dimi!
      To ga je toliko pogodilo, da je posle Uvučićević morao da ga vadi kod Sarape debilnim pričama o „unošenju mobilnog u lice“ i pripremama za atenttat mobilnim.
      Više puta na sam ga gledao kao nesuvislo bunca i bulazni, ne završava rečenice, počne misao, pa skoči na nešto sasvim deseto, stalno se svađa i priča o nekim imaginarnim „onima“, a u tim pričama on je uvek žrtva, ali poručuje „onima“ da se on njih „ne boji“, tako da ga je skoro nemoguće pratiti šta tačno hoće da kaže!

  3. U sve to mogli smo i da se uverimo do sada,beskrupulozne lazi, samoobmane, zamene teza, nedoraslost u resavanju pol. situacija, prenemaganje, izigravanje zrtve,megalomanija, pravljenje cirkusa od svega i svacega…nisu mogle da prikriju pravu nameru, a namera je bila,“Bolesna ambicija nedoraslog adolescenta sa problemima u ponasanju“, njegova iluzija koju je podelio sa svojim tajom je da“ Ako ne uspem u politici, postacu kriminalac“ se u potpunosti osrvarila,uspeo je da se na bolestan nacin ostvari u oba profila.

    1. Vaš komentar je u potpunosti tačan! Na svakom mestu sve ovo isticati da svi ONI koji to ne znaju ili ne žele da shvate, pročitaju! Na kraju mora biti ili ne biti!Kako je krenulo borba mora biti žestoka!

  4. I tek ste sada to pronašli u Vikiliksovim depešama… E, bre…
    Pa to do sada i vrapci znaju.

  5. Kada prvi put budem cula da opozicija uz ovo kaze i “ a ako nije tacno ja se povlacim iz politike“ mozda nesto i poverujem. Kako je moguce da uvek imaju optuzbu i traze ostavku a nikad ne kazu sta ce uraditi ako nije istina?To je stvar iskljucivo propagande , nije Obradovicu bitno sta je istina nego samo da optuzi.

    1. Ja mislim da ce ovaj da uziva kao bubreg u loju i da prima platu bez da radi nesto ali posle izbora u njivu

      1. I ovi vidim stoje iza svojih prevara i laži ..ni jedan nije odgovarao a kamoli dao ostavku!!!!

    2. Reče Aca pred izbore za gradonačelnika Beograda kad je Đilas pobedio.A slično rekao i Toma da se povlači akonizgubi na izbirima kad je Tadić pobedio.

  6. Ja sam to i bez vikiliksa skontao samo ovaj narod nije zato sto je vucicu to u genima da moli tuzaka i da se prodaje

  7. Kako tek sada izaslo na videlo pa to je Tsdiceva vkast potpisala za KIM taj Bosko treba malo da se priseti

  8. Svaka rec ima rep, slusao sam kako se tumace izjave Nikolica i Stefanovica.
    Ono sto su oni izjavili sada neko zeli da prevede ili protumaci u dugom kontekstu i prezentira javnosti iz igla svoje percepcije.

  9. U prvobitnim i originalnim depesama Vikiliksa se spominje Kostunica, Djidov Mladjan, neki crkveni oci i sl. Ni spomena o Vucicu ili 7 tacaka. Ali sko su ove naknadne depese stigle iz americke kuhinje ovako predizborno, nema razloga da se u njih ne poveruje. Kako pogodno, sto rekli Anglsaksonci.

    1. Poštovana Mila, prva, PRVA ću se odreći ove smdrljive zemlje i ljudi (koja se odavnooo odrekla svih nas lepih, poštenih, obrazovanih, kulturnih, pametnih)samo da rešim jos neke stvari. Ako mi bilo koja zemlja nudi bolje, trčaću, koja god da je!!!

      1. Pobogu, ko Vam brani.
        Krenite koliko sutra, a mi ćemo nekako sačuvati bar nešto ovde. Samo, nemojte da se vratite posle i da svojatate nešto čega ste se odrekli..
        Ovde jeste teško, ali i u onolikoj meri koliko smo i mi loši i koliko i mi sami utičemo na to. Malo bi trebalo i mi da se menjamo, pa ćemo izroditi i neku dobru vlast, a jednom će ova morati da padne.
        Živi bili pa videli, ničija nije do zore.
        A Vama, srećan put i svako dobro.

        1. Ocekivati da se budale urazumu i promene je isto ocekivati da „vuk“ postane dobar cuvar stada!!!

    2. Gispodine koji koristite ženski nick locirani ste i znamo ko ste.Dobijate od nas kartu za Kosovo u jednom pravcu da ga ne date.

  10. Sns nije zlato,a ni čist.
    A tek opozicija,jao majko
    Bože zakloni i sačuvaj đilas,jeremić,obradović,Bože spasi.
    Ovima se vidi da nešto rade,ostaju puzevi,bolnice,a dali kradu,kradu,ali i ostavljaju nešto.
    NEMA ZDRAVE OPOZICIJE,SVE ISPROFANISANE BITANGE.
    GOSPOD NEKA ČUVA SRBIJU,jer samo On može da nas spase.

  11. HAJDE PRESTANITE VIŠE DA LUPETATE SVI. JEDINO ŠTO MOŽE DA SE POZITIVNO DESI U DRUŠTVU JESTE SOCIJALNA REVOLUCIJA U SMISLU NOVE PRERASPODELE SREDSTAVA, ŠTO OVA LOPOVSKA DJUBRAD IZ OPOZICIJE IZBEGAVA. TIME BI SE UJEDNAČILE IRACIONALNE NEJEDNAKOSTI, STVORILO ZDRAVIJE, KULTURNIJE, SVESNIJE DRIŠTVO, SREDILO I OBRAZOVANJE I PRAVOSUDJE I SVE OSTALO. ALI, TO NIKO NEĆE, PA HAJDE DA OTIMAMO SVI ŠTA OD KOGA I ODAKLE MOŽEMO!

    1. Mozda te Tanja nije niko obavestio, ta kako je ti nazivas „lopovska djubrad od opozicije“ nije na vlasti. Tako da preraspodelu „sredstava“ citaj JAVNOG DOBRA, iliti prodaju drzave vrsi tvoj ljubljeni vodja. A svi vidimo da je „prerasporedjuje“ u „opstem“ interesu! BOJKOT bre!!

  12. Novine danas čuvaju obradovića jer vam donosi demokratiju i čitanost tj. Pare . Ništa ne nudi ali je otkrio da medvedi grizu

  13. Jel Ti stvarno misliš da je Evropi i Amerima toliko bitno Kosovo pored svih problema koje imaju i tek će da imaju, svima njima odgovara status kvo u vezi Kosova i Bosne.Satro kao da se prizna i bla bla bla.Kina ide napred u razvoju el automobila i Ai tehnologije a tu je i svemir to njih brine, a Balkan to je samo da administracija opravda pare itd itd… Znaš koliko smo im svi bitni nas cirka 20 miliona….

    1. Jel to ona država kojoj na hiljade ljudi umire od obične kijavice ?Da su i malo razvijeni nebi bili izvor svih zaraza na planeti.To pokazuje da je Kina bankrot.

  14. Da se našao neko ko bi obećao više od vučića zapadu već bi bio potencionalni vladar srbije ovako još nije pa je tako kako jeste ali pritisak raste došao kurti na vlast na kosovu znači zadnja linija, godina dve i gotovo. Vučić se pušta niz vodu. A onda kazna za neispunjena obećanja.

  15. PATOLOŠKI SRBOŽDER
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga podržava. Glavni pomagači su mu uzurpirana televizija, sudstvo u Srbiji i nekolicina razvratnih poslanika. Prvo pomoću takvih medija koji neznaju za opoziciju i drugačije mišljenje, Vučić stalno organizuje potpuno neregularne izbore. A sud radi samo po njegovom diktatu, i sudi i kažnjava samo njegove neistomišljenike. Stvorio je sud koji ne kažnjava krivce u Srbiji. U takvom okruženju Vučić je napravio Srbiji i srpskom naroda najveća zla u svojoj istoriji. I tako je taj razularen predsednik prekršeći ustav izvršio izdaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi telefonski broj, kako je priznao sva dokumenta Kosova, setite se i da Kosovo nije bilo država pre Vučića. Zatim je Vučić i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je bio koordinator svih tokova novca, gde su bile kese bio je i on. Zatim je opet u četiri oka rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu Srbije. Gde su pare niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća i eksploatišu srpsku jeftinu-robovsku radnu snagu. Vućić se hvali sa našim robovima koji imaju najniže plate i standard u Evropi. A uz sve to krije da je svo radno stanovništvo iz Srbije otišlo u inostranstvo. Srbija danas nema nauku stručnjake svih profila nema ni običnih radnika, sve je pobeglo.
    Na kraju ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ostalima. Zar se ne stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu? Vučiću sve se zna i dosta više tog primitivnog klevetanja nego svi izvršitelji i njihovi pomagači u ovakvom unišenju Srbije, moraju završiti na doživotnoj robiji, bez prava žalbe…
    P. Sajdžo 2020

    1. Bas tako!
      A ovi kao hijene Bosko, Djilas i Jeremic skupljaju ostatke po američkoj ambasadi isto.
      Znači samo METLA!!!

    2. Bravo Slavko! I da zaista treba da se zapitamo, kako i zasto smo ovo dozvolili! Ali, ne vise! Zato, BOJKOT!!

  16. Meni zaista nije jasno kako ovaj čovek ima ovakvu logiku i čemu ovakve gluposti kad time ama baš ništa ne dobija !?

    1. Pa zar @dunsteru, moze biti i ole nesto jasno? U ostalom iz komentara se da zakljuciti da su bot-dunsteri snaga i potpora ovakvoj oloskoj vlasti i slika neznanja i nepismenosti srbistana-zemlji nedodjiji???

  17. 4.jula ste bili na istom mestu sa SNS-om i SPS-om Bosko i ti i Jeremic i Djilas i Tadic svi vi osim dr Miloša Jovanovica, prema tome RAZGULI i ti i ovi o kojima lupeta!

  18. Obradovic jedva ceka da dodje na vlast
    Sanja covek godinama
    Taman do fotelje kad ono Vucic
    Belaj veliki

  19. Ako ovakva depesa postoji, javno je objavite svim medijima!
    Ako je ova depesa istinita, nemojte traziti ostavke ove dvojice,vec se to krivicno goni za izdaju tj prodaju zemlje i po ustavu se zna kako zavrsavaju ti ljudi!!!

  20. Ne sumnjam da tu ima istine, ali teši me činjenica, da američki ambasador neće biti ni prvi ni poslednji, kome će Vučić slagati, neće on ispuniti to obećanje i bitno je da je preuzeo vlast.
    Ako je prevario Šešelja i Nikolića, zašto da ne prevari američkog ambasadora.

  21. Ko sebe vidi kao budućnost Srbije, ovaj? Sa kojom ekipom? GOSPODE BOŽE TI POMOZI NAMA.

  22. Procitam SVE komentare i shvatim da ovde NIKAD nece biti dobro. Ne samo zbog vucica, tadica, ovog obradovica nego zbog NAS

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.