Obradović: Ako lažiraju broj umrlih od korone – šta su onda tek radili na lažnim izborima?

Ostavite komentar


  1. Pa sastanite se u cacku sa Veljom Ilicem, pobogu zemljace ! Dajte zajedno da se suprotstavite posasti koja obuzima nasu Otadzbinu, molim vas ! Ostavite se vise delovanja „svaka vaska obaska“, to samo ide u prilog okupatorima nase zemlje !

    1. Botovi jos brzi, jos jaci, jos bolji.
      Kidaju.
      Preslo sa spasitelja na njih!
      Ludilo!

  2. Covece prihvati da si pukao nemoj izmisljati neka nebulozna opravdanja.

    1. Kad ti sns bot napiše da si pukao, to je znak da treba da se boriš protiv ovih štetočina još upornije.

  3. Budi jednom covek pa priznaj da ste pukli i bojkot i ti a ne da bulaznis.

  4. Bosko gradjani te nece i to su ti pokazali. Dzaba pljujes druge kada ces shvatiti?

  5. KAd nemas podrsku gradjana pa pocnes svasta da izmisljas da bi sebe opravdao!

  6. Broj zarazenih nikad nije laziran, mi smo jedina zemlja u okruzenju koja je prijavila svaki moguci slucaj, zato Boskic nemoj da izmisljas, jer ti svakako niko ne veruje.

    1. Boško, pošto su se sns botovi sjatili junački na tebe jednog, to znači da te Centrala (AV) uzima kao ozbiljnu pretnju. Velike bitange su to, čuvaj se!

  7. Bojkotuju izbore, pa im onda posle krivo sto ih nigde nema, pa sami ste sebe zakopali,

  8. Bosko, dokle vise paranoja, dokle vise misterija da neko nesto lazira, to se granici sa onim informacijama od pre koju godinu kada se pricalo o stotinama leseva koje sakrivaju i trpaju u kamione, koje prevoze u nepoznatom pravcu a posledice smrti su utopljavanje za vreme poplava u Obrenovcu i okolini!!!!!

  9. Koji je ovo bezveznjak i isprazna licnost?! Kojim glupostima se on bavi Boze mili?! Jos ga neki smatraju opozicijom? Svako onaj, na cijoj je strani Obradovic, mora da propadne.

    1. Ovi botovi ne puštaju,em smaraju pošten svet telefonima u nedelju da se glasa,sada opet škrabaju po nalogu čim nešto o Đilasu,Jeremiću,Bošku….Ljudi napišite nešto iz svoje glave.Uradite nešto po svome,osećaćete se bolje,pa i ovo što pišete biće manje bljutavo a i podnošljivije za čitanje.

  10. Obradovic ocigledno jos uvek nije svestan cinjenice da ga niko ne zarezuje ni 1%.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.