Obradović: Da li SNS konačno priznaje da je dijalog neophodan?

Ostavite komentar


  1. Зло је мучно садашње поднети,
    Зло нас бивше пече у памети,
    Будуће већ једе нас,
    Дневне туге рађају сне худне,
    А сни ноћни растуже нас будне.
    Јесмо л’ без зла који час?
    Сава Мркаљ, 1825.

  2. Da, ali se postuje kulturna, civilizovana i argumentima stabilna opozicija. A takve u Srbiji nema.

    1. Kaда власт постане диктаторска опозиција не може бити „културна“. Ако је таква онда није опозиција већ параван диктатуре. У томе је заиста грешка опозиције, превише је културна и тиме практично охрабрује диктатуру, хтели не хтели.

  3. Gospodin Obradović sve će biti previđa jednu vrlo uočljivu činjenicu (doduše nije jedini, čine to svi političari a bogami i mediji, i to listom) ili što nije isključeno, zarad „političke korektnosti“ (zlu ne trebalo, za neko drugo vreme) prećutkuje da je između ove „vlasti“ (ma šta mi pod tim podrazumevali u rasponu od demokratije do najcrnjeg kriminala) i nominalno vladajuće stranke i njenih koalicionih dekor-privezaka (zapravo i parapolitička i parastranka) stvorena društveno patološka simbioza, kancerogeni organizam, tako da se više i ne može razlučiti šta je stranka a šta država, mada bi svima trebalo biti jasno da tu nema niti države niti stranke.
    Ono što bi građani u narednom periodu, koliko od juće do posle nečeg što sliči parlamentarnim izborima a to nikako nije, morali da imaju u vidu jeste činjenica da taj sistem etabliran nakon ubojstva Zorana Đinđića a od strane navrhvođe se monstruozno zlorabi, ne može da se ispravlja mora da se uništi ako treba i metodama totalne dekontaminacije a bogami i deratizacije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.