Obradović: Dveri će sutra u Skupštini Srbije saopštiti da li bojkotuju izbore

Ostavite komentar


    1. Una , dali si ti gospodja sa crvenom kosom , sto stalno pred kamerama pada u nesvest ?

    1. A, šta bi radio Boško?Ovako, dobija platu za nerad.Na kraju će se SzS-ovci toliko zakrviti medju sobom, da će izneti sav svoj prljav veš.Svi znamo kakvi su, i da bi svi hteli da budu br.1.

      1. Buljiša pozdravila te Jecika Đurić iz GSPa.

        1. Ma, pusti je, poslala poruku, onako, preko ku.ca, ali dobro, hvala ti što si je preneo.

      2. Najgore što tebi može da se desi je da botove neko skine sa budžeta. A navikli ste da na narodnoj grbači parazitirate…

          1. To misliš na Boška kad stane ispred skupštinske blagajne da uzme platu za nerad i 34 000 za stan u Bgd?Muka je to, dodješ u Bgd. pa ti se posle ne vraća u Čačak, a taman si postao Beogradjanin.Pitaj Boleta ako ne verujš.Pazi ti bolje kome ljubi tvoje ženče.

  1. Još jedna farsa od Boška Obradović, da će u Skupštini saopštiti odluku o izborima.

    1. Sa druge strane, jedino što vi botovi radite za državu je uzimanje budžetskih para za ta sr.nja koja pišete.

  2. I da izadjete na izbore i da ne izadjete, nama je svejedno, svakako nemate sanse.

  3. Sad cemo da vidimo koliko ste hrabri da izadjete na izbore, jer pored tolikih bojkota jedino pokazujete da se plasite neuspeha, koji vas sasvim sigurno ceka.

    1. Lepo je sto je opozicija slozna i dosledna…Složna kao Palestina i Izrael a principijelna kao muslimani koji jedu prasetinu…

    2. Jedini se bori,kako god…ali pokazao je petlju.Zašto ne bi izašao na izbore.Za 4 godine će zaboraviti glasači i kako se stranke zovu(ovi što bojkotuju).Mlad je,mora se boriti.

  4. Kao da nam je bitno da li cete izaci na izbore ili ne, radite sta hocete, nama necete nedostajati.

    1. Ha,ha, čeka- da prodje 21 juni,, pa će da saopšti.. ukoliko ne završi u Lazi Lazarević, teška šizofrenija..

  5. Bole care, kad se svi zajedno skupe i oni iz vlasti i oni koji glume opoziciju opet si za 3 koplja iznad njih. Iz moje porodice racunaj na 4 sigurna glasa kad se za to steknu uslovi..

  6. Po meni, Obradović je, da kažem, politička kukavica jer ne želi da izmeri svoju snagu glasovima birača, već pesnicama i tučom. Verovatno će iskoristiti sutrašnju priliku da još jednom napravi neki incident u svom histeričnom stilu. Meni je svejedno da li će ili neće izaći na izbore. Ne verujem da ima neku značajniju podršku u biračkom telu, ali to je njegova stvar.

  7. Da imaju snagu za predstojeće izbore ne bi ni pomišljali o bojkotu.

  8. Umesto da govorimo o izborima mi se bavimo da li ce neki Bosko da bojkotuje narod ili nece.

  9. Zasto,zato sto SI dosledan,zato sto volis decu,zato sto znas STA sve treba da se radi,zato sto to me treba skupstina da bi radio svoj posao politicara,zato sto neces izbore za fikciju zvana mandat poslanika,Zato sto neces da gubis vreme da lebdecom demagogijom,zato sto ucis svoj narod STA je socijalno distanciranje I da mu ne nudis socijalno Mir,vec zivot bez predrasuda,onakav kakav jeste,zato sto neces da se zene I deca kupuju novcem,jer so protivnik Dukadjinstvs I kumovanja devetom detetu.Zato sto SI Srbin a ne opsednuti manijaj,zato sto to salutiram iako bi trebalo da je obrnuto. Ako to nije dosta,onda nisi Kosta

  10. Sad cela Evropa grize nokte i s nestrpljenje i zebnjom očekuje odluku Boška. Sutra je istorijski dan.

  11. Za Srbiju bi bilo idealno kada bi ovaj boško obradović bojkotovao izbore. I ne samo ove…nego i sve naredne. Mada činimi se da i on ide na izbore,a da je sve ovo bila patka. Samo napalio svoje pristalice,da bi ih nakraju ispalio. Živi bili pa videli!

    1. Ako si ti zaista verovao da će biti bojkota onda stvarno nemaš elementarno razumevanje političara u Srbiji. Od prvog momenta, još u avgustu prošle godine, ja ponavljam i pričam da je bojkot samo žvaka za budale i pokušaj da se iznude ustupci opoziciji ne bi li se nekako dočepali većeg broja mandata. Obrazloženje je vrlo prosto – niko od njih, osim možda Đilasa, ne može i ne sme da se odrekne para i finansiranja iz budžeta, od lokalnog do saveznog, jer bi im to bio KRAJ partija, pokreta, saveza. A vi i dalje šetajte sa smešnim parolama i verujte LAŽOVIMA.

  12. E sad mi tek ništa nije jasno. Šta će to sutra da saopšti? Otprilike na svake dve nedelje saopštavaju „konačnu“ odluku o, ili bojkotu ili izlasku na izbore. Ako je nešto rečeno – rečeno je! Posle se čudite što vam ljudi sve manje veruju. Ja ipak mislim da je teško odreći se poslaničke plate, službenog vozila, skupštinskog restorana, poslaničkog imuniteta, dnevnica, mesečne naknade za parlamentarne stranke… Ponovo nas lažete!

  13. Mnogo se lešinara skupilo na ovu temu i na slične o Bošku Obradoviću. Nisam njegov pristalica ali se pitam zašto je to tako. Dve glavne mete, Boško i Đilas. Ostali izgleda i nisu opozicija, samo se ispali po koja da ne bude sumnjivo. 90tih je bar postojala opozicija u diktaturi, danas je zabranjena

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.