Obradović: Funkcioner SNS javno pretio građanima na blokadama

Ostavite komentar


  1. Pretnje su jedno a dela sasvim drugo,a lično zgrožavam se na sve te atake.Mene samo zbunjuje otkud to da Boško priča o nekim pretnjama i nasilju a zna šta je sve radio na prošlogodišnjim demonstracijama.

  2. Zgrožena sam monstruoznim pretnjama, potpredsednika opštine Čačak. Njegove pretnje su ohrabrenje i poziv članovima SNS da namerno povrede, ili ubiju ljude koji protestuju? Zbog ovakvih i sličnih pretnji, moralo da reaguje, Tužilaštvo.

  3. polako botovi…to dal je Bosko uradio ovo ili ono ne znaci da ovaj tip nije javno pretio i da treba da zbog toga odgovara…ne menjajte temu

  4. Tog monstruma zatvoriti ,zakljucati a kljuc baciti u reku.10000 rece on je clanova.Pitanje je koliko clanova je spremno da bude terorista u sopstvenoj drzavi i gazi sunarodnike.Drugo, Cacak ima 80 ( mozda 90-100) hiljada ljudi. to je gotovo 10 koji nisu SNS a samo 1 SNS. Deset protiv jednog iz SNS-a .Pa,pokazali bi tom jednom SNS-ovcu ko ima silu….

  5. A, ti idi i dogovaraj se sa njima. Ohladi glavu i pravac u pravu opoziciju ako ti je tamo mesto.

  6. Pa i ti si jurio Vucica i Marica
    Pre par godina
    Hteo si da udješ na Tv Hapy
    Pa te nešto nisu Pustili

Ostavite komentar


Politika

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd 10

Misterija dolaska šefa CIA u Beograd

U trenutku porasta tenzija gde se rat u Ukrajini širi i na rusku teritoriju, kao i daljeg širenja dejstava na Bliskom istoku, mora se zaustaviti svaka politička nestabilnost koja bi mogla izmaći kontroli.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.