Obradović: Ivica Dačić ponovo odlaže dijalog vlasti i opozicije

Ostavite komentar


  1. Smatram , da treba non-stop da bude vlada stručnjaka , a ne samo prelazna . Znači , jedno vreme stručnjaci , da nešto malo dovedu u red , a onda preuzmu političari i sve upropaste kao i do sada . Jer , za sve loše što se dešava u državi i svetu nisu krivi stručnjaci već političari.

    1. Slažem se. Evo, Boško stručnjak za nasilje nad ženama, znači, ministar za ravnopravnost polova. Djilas stručnjak za lopovluk, znači, ministar ekonomije, Lažovinka Tepić, ministar informisanja. Bastać reketaš, koji je lomio po Bgd. ministar za infrastrukturu, i naplatu „porez-reketa“. Kovert sudija Majić, koji je oslobodio pedofila, ministar pravosudja. Tadić, koji je pobegao u Rumuniju 2008. i uništio vojsku, ministar vojni. Sergej Trifunović, ministar zdravstva i zavisnosti od raznih supstanci.Jeremić, predsednik vlade, jer je navikao da putuje i odseda u najskupljim hotelima Njujorka. To bi bila EKSPERTSKA VLADA, ekspresno bi smo bankrotirali.

      1. Poštovani Ljubiša , Vi ste pobrkali lončiće . Vi govorite o ministrima sadašnje vlade kao stručnjacima koje ste naveli . Jok bre ,.. ja govorim o normalnoj , nekoj vladi , koja znam , da je kod nas nemoguća !

  2. Veselko, koja li si ti „opozicija“, sa jedva 0,2% podrške? Pa ti, Veselko, zvani „Boško“, ni u svom selu nisi uspeo da pobediš, ni familija nije glasala za tebe, znaju te dobro „Boško“.

    1. Znaci , zato sto Veselko nije dobio ni 2 % podrske , nije tacno da Dacic odlaze dijalog vlasti i opozicije ! Bravo , to je logika prava . Pa sta si ti Ljubisa , ovde demantovao sto Veselko kaze ? I tvrdis da si normalan ?!

      1. Gazda Jezdo, nije 2%, nego 0,2%, a to je ogromna razlika. U tom slučaju bih i ja mogao da tražim da učestvujem u nekim razgovorima, jer, nije neki problem sakupiti toliku podršku, i to iz zezanja, kao moj imenjak Preletačević Beli. Pa on iz zezanja sakupi 9%, a Bole jedva 0,2%. Da je Šećerovski živ i on bi drao Veselka, zvanog „Boško“, kao Musa jarca.

  3. Sad Boško krenuo na Dacica
    Samo nek vodi racuna
    Dacic je dosta dugo u Politici
    Više nego Boško

    1. I Vi gospodine Djeksone , ne demantovaste Obradovica , nego , poput gorepomenutog Ljubise , pricate „van dnevnog reda“ . Savetujete Boska da vodi racuna o ovome ili onome !

    1. Evo ga jos jedan poput Atlagica i kompanije ! Znas li ti covece o cemu pise u ovom tekstu ? Jesi li procitao ? Nisi . Kakav bibliotekar , kakvi clanovi ? Rec je o Dacicu koji odlaze dijalog ! Ako smatras da ne odlaze , obrazlozi to .Ako umes!

  4. bosko bolje je da se nepetljas jer ces dozivjet poraz. za nasilnika narod nece glasati, a onda ces tvrdit da su izbori p[okradeni

  5. Čime Obradović sebe legtimiše kao opoziciju. Zar ne shvata da on i oni oko njega su samo neformalna grupa, koja se ne pita ništa. Svoj status opozicije je izgubio na izborima. Neka izbije sebi iz glave da on i ostali slični njemu su ti koji treba da nekome, tko je izborom građana na vlasti, da savjetuje šta i kako treba da rade u vođenju države. Za to treba podrška građana, a koju Obradović za sada nema.

Ostavite komentar


Politika

Organizatori protesta za Danas: Kada će se održati naredni skup protiv litijuma i da li je nastupila pauza? 10

Organizatori protesta za Danas: Kada će se održati naredni skup protiv litijuma i da li je nastupila pauza?

Naredni protest protiv litijuma podrazumevaće istovremenu akciju na nekoliko lokacija u Srbiji, navode organizatori protesta za Danas, ne želeći da otkriju kada će konkretno uslediti to okupljanje, ali ni kada će obznaniti sledeće korake. Napominju da se protest trenutno nastavlja različitim vidovima borbe, između ostalog i obeležavanjem ugroženih mesta na aplikaciji "Gugl mape", a naredne aktivnosti, napominju, zavisiće i od namera udruženja "Ne damo Jadar" i SEOS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.