Obradović (Dveri): Vučić nakon presude ne sme da ponovi izgovorene uvrede

Ostavite komentar


    1. Aleksandar Vučić bi izgubio u svakoj poštenoj utakmici – na sudu, na izborima, tv duelu i zato ne igra takve utakmice. Zato igra smo u unapred nameštenim utakmicama gde nema pravila, nema protivnika, nema sudija“,
      ZAto ne izlazi ni na jedno suocavanje misljenja sa politickim protivnicima, zato u studiju uvek novinari koji mu laskaju i nema oponenta. Bosko je dao najtacniju dijagnozu „hrabrog“ AV. Samo ne znam koju dijagnozu imate vi sto mislite da je hrabar?

      1. A ti mislis da Vuvic sa 60% podrske gradjana treba da ide na politicka suceljavanja sa opozicionim politicarima koni nemaju ni 1% podrske naroda?
        Ajd ne budi smesan.

  1. Jel prati neko sta ova moralna skrupula izgovara u naletu besa i koliko je to za tuzbu?

    1. Ma jok, a gde je pored izgovorenih reci i testera koju drzi u rukama i ide u narod sa istom, to valjda umesto torbice nosi.

  2. Ha ha ha ha, ovaj je primio kao saucesce, pa koliko bi on presuda izgubio da ga tuze svi iz redova sadanje vlasti koje je vredjao…

  3. Hahahaha, da da. Pa niko neće da se spussti na nivo Boška Obradovića.

  4. Nema potrebe da se menja mišljenje, a ni da se ponavlja. Nula je nula, a istina boli. Obradović se sam pokazao i nije mu Vučić kriv za to. Sud je nezavistan i to jasno pokazuje da je Srbija normalna zemlja, za razliku od Obradovića.

  5. Soja da je sudstvo ipak nezavisno, ali i pored svega toga Vučić je ispao čovek, a Obradović iz svoje ljigavosti izaći neće.

  6. Haha bas sam iznenadjen, pa njegov Djilas je reformu pravosudja uradio planski.

  7. Rekao je da i dalje isto misli o Obradovicu. To je osto kao da je ponovio recenicu zbog kone je dobio kaznenu presudu.
    Bosko se pravi nevest.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.