Obradović: Formiranje patriotskog i državotvornog bloka je početak nove ere srpske politike

Ostavite komentar


  1. Početak nove ere?! Dakle, povratak dve hiljade godina unazad. I to je neko kretanje. Doduše, somnambulno.

  2. Pa u postizbornu koaliciju s naprednjacima. Desnica je zlo,svuda,a narocito ovde u Srbiji.

  3. M.Radojcica za predsednika tog „Patriotskog bloka“, a B.Obradovic i Stamenkovski – potpredsednici! Pa kom opanci, kom obojci!

  4. Linija je jasno povučena. Rusija nije bila u stanju da vojno osvoji Kijev ni Harkov, a iz Hersona je izbačena. I to od strane 10 puta vojno slabije ukrajinske vojske. Ili ćemo da budemo Evropa konačno ili nas neće biti. Pametnima je to jasno.

  5. Pre podne bili u Valjevu jeli čvarke. A verovatno popodne treba to zaliti vinom. A vino se pije kod….. Kod…

  6. Boskic, drzi se ti svoje tradicionalne porodice, a ostale ostavi na miru da uzivaju u zivotu. Ako je ovaj narod toliko blesav da ne vidi da bi sa tobom skliznuli u srednji vek, e onda i treba sto vise pametnih mladih da nam odu ako nismo za bolje. Ionako si ti lazna opozicija, valjda je svima jasno.

  7. Zasto se tako cesto koristi izraz „Patriot“ „Patriotski“ lici mi na zloupotrebu te reci. Zasto, pa zato sto tako ispada da oni koji nisu u toj koloni oni nisu patrioti, slicno i sa ovim nazivom „drzavotvorni“ znaci oni koji nisu tu oni nisu za drzavu ako nisu za sta su onda. Imam utisak da se lako vrljamo sa nekim izrazima jer lepo zvuce kako stranke na vlasti tako i opozicija. Ziveli

  8. Samozvani patriotski i državotvorni blok.
    To je proruski blok. Proistočni.
    Gde su pobegla naša deca? Na ZAPAD! Patriote su oni koji žele da imamo standard kao zapad, pravni sistem kao zapad, a ne vlast jednog čoveka, kao istok.

  9. A ekonomski program, rešavanje kriminala, korupcije, policija, tužilaštvo, sudstvo? O ovome nema ni reči ni u jednoj opozicionoj stranci.

  10. Ta „nova era“ mu dođe nešto kao kameno doba sa zlatnim kašikama…

  11. Bez i jednog clana sns ds sps. Sa novim ne korumpiranim clanstvom. I da ostanu nekorumpirani. Sa cvrstom vezom sa rusijom.

  12. Kakva nova era, tvoja „politika“ je nešto staro i ofucano! Pa sad, ako nemaš ništa bolje da ponudiš narodu od talambasanja o Kosovu sa rešenjima iz stare ere, neka ti je sa srećom.

  13. To je još jedna u nizu podela naroda i sluđivanje patriotizmom.. Prvo da prođete svi lekarski pregled, da NBS povuče iz opticaja novac novi guverner da odobri štampanje novca koji će izgledati drugačije i u odnosu 10 dinara, 1 euro. Pa svi da dokažemo poreklo naše ušteđevinu i imovine… Tako se voli otadžbina Boškiću stari politika tu rusofilske provenijencije.

  14. Kamo sreće da vas nema za formiranje takvog bloka, ovoj zemlji ne trebaju nacionslističke i lažni ili glupi patrioti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.