Obradović: Kako to da je Vučić deo ratne vlade branio Kosovo a sada ga predaje

Tribina o Kosovu u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Svi ste vi ista bagra ….srbija je postala gora od jasenovca ..velika zuta kuca ..narod mora da daje organe da bi platio namete ove fasisticke kolonije ..blago srbima koji zive na kosovu ..taci je humaniji od vucica ..ode presevska dolina sve do smedereva …ovakva srbija je najveci neprijatelj naroda od postojanja ove teritorije ..nema vise budala da ginu za mitologiju i ove fasiste politicare nek oni i njihova deca ginu …

    1. tuzno je videti koliko ste razocarani. razumem vas, svi smo mi.. ali istorija na srecu, nista ne zaboravlja i kad tad, svim tim ekipama ce se suditi, djindjicu, tadicu, vucicu and CO. Kosovo je Srbija, ak Bylo, Tak Est’ I Tak Boudiet Svegda i kako rekose moji stari “ Smrt Fasizmu“

  2. Gospodine Obradoviću, kada su ljudi gledali vaš duel sa Vojislavom Šešeljem, mislili su da ste protiv njega 100%, međutim, postoji na internetu snimak iz Ruske ambasade gde ste obojica bili gosti na nekoj proslavi i gde ste se vi smejali Šešeljevim šalama i gledali u njega kao kada je Pinki video Tita. Toliko o vama i o tome koliko se brinete o Srbiji, tj. brinete o svom džepu.

  3. Puna podrska Radnoj grupi za KiM koju čine Dveri, Zdrava Srbija, Državotvorni pokret, Istočna alternativa, pokret Srba sa KiM Otadžbina i Narodni pokret. !

  4. Radna grupa treba da privuče i druge stranke i pokrete u svoj sastav jer Kosovo jeste naš veliki problem ali nije najveći,mnogo gora stvar je što trenutno u Srbiji nema opozicije pa ovi lopovi mogu da vladaju još 20 godina kako sada stvari stoje

  5. gradjani treba da znaju da je Rezim planski kreirao ovu losu opoziciju iz jednog razloga ,da kada je naod vidi odmah kaze ,, pa ovi su 100 x puta gori od rezima ,, to tako ide sa vlade na vladu ,, Tadic je kreirao LOSIJU opozciju od sebe , pa je ta Opozcija preuzela vlast ,sada vidimo rezultate , tako ce izgleda biti i sa Vucicem ,doci ce jos gori od njega ,a sve to vodi u potpuni kolap sezmlje ,jer niko ne reformise SISTEM ,vec samo zele da dodju na vlast da rese svoja licna pitanja,a sto ce ovaj Drutveni sistem da unisti zemlji nikog nije briga , u Srbiji ako zastupas narod kao politicar ,proglase te ludim na sudjenju u odsustvu i policija te juri da te posalje u zatvorsku bolinicu CZ na psihijtriju . Moj progon kao diidenta nije prestao ovde u egzilu gde se nalazim , naprotiv , pojacan je , a metode koje se korste su sramne . Atakuje se na moj privatni prostor , atakuje se na mene kao coveka ,u smislu mi se uskracuje pravo na san ! Dok sam bio u Makedoniji u egzilu ,napadan sam nocu , sa bezbroj pokusaja da se u kucu pusti narkoticki gas , bilo je nekoliko pokusaja pustanja uljenomonokisida ,napadi su bili toliko ucestali ,da sam prestao da spavam nocu i spavao danju po klupama ,dok sam kuci bio budan po celu noc ,kuca u Makeodniji mi je napadana i isto kao u Jagodini , mimo zakona , neovlascenim ulazom koji nisam mogao da sprecim , kreirano je bezbroj problema ,kako bezbednosti namirnica , pa sve do rasprsivanja suzavca u prahu po celoj kuci , koji su zivot ucinili nepodnosljivim , unistenea je kompletna garderoba disprezijom biolosko hemiskih aganasa , podmetnut mi je sako koji kada sam obukao u potpunosti mi je igoreo ruke ,sto je dokumetovano na Urgentnom Centru u Skoplju .kada i to nije bilo dovoljno ,kuca je stavljena pod neprikidan monitoring , gde su ispred kuce dezurali detektivi ,koje je jedino mogao da plati Beograd ,njihovo delovanje bilo je usmreno da dokumentuju sve aktivnosti kao i kretanje . zbog obima problematike ,necu navoditi druge neprijatnosti koje nisu nista manje stetne ili opasne , sve osobe sa kojima sam bio povezan ,su kontaktirane i sirene su opasne dezinformacije ,koje su se pokazale kao izuzetno uspesne i efikasne .# Da li je legitinmno da me ispred Hotela u Makedoniji cekaju Agenti BIA ?

    1. Zasto ne kontaktirate neke novine i ispricate im vas slucaj, to bi bio najbolji potez za vas.

      1. slatko sam se nasmejao ,kada sam procitao vas dopis ,da kontaktiram novine , mozete mi verovati ,a nemorate , samo lista Danas je spreman da obajvi informaciju u cilju inofmisanja javnosti ,druge novine posluju storgo trzisno ,kakav je to model ,mogli smo da vidimo kada su sv enovine na NASLOVNOJ strani u jednom danu objavile reklamu SNS ,samo list Danas to nije ucinio . Sloboda stampe je ozbiljno ugozena iz razlog a sto rezimski mediji stampoaju NOVINE u full koloru po ceni od 20 dinara i to je maloprodajna cena .znaci od te cene treba odbiti rabat za kiosk ,zatim transport novina . ispada da Stampa Informea zajedno sa troskom Redkacije 10 dinara .stamati takve novine po toj ceni potpuno je nemoguce ,medjutim ta damping cena je SAH MAT za nezavisne novine ! Realna cena da bi mogla da s epokrieje redakcija novinari Novinska agencija fotografi sluzbena kola kancelarije struja troskovi interneta ,reprezentacije,akreditacije ,graficke obrade ,tehnike ,kvalitetnih racunara za rad na terenu , je MINIMUM 100 dinara . medjutim Novine se prodaju po 20 Dinara . to je zatvorilo svaku mogucu slobodnu rec da novine zavise od donacija politicke mafije ,zato pisu samo ono sto vladajuce strukture odobravaju .Cestitam Listu DANAS na odolevanju ,nedostaju mi ovde u Kosovskoj Mitrovici gde sam sada ,da cak razmisaljm da sam budem kolporter ,da uzmem svakog dana po 100 PRIMERAKA LISTA DANAS i da ih prodajem po Kosovskoj Mitrovici .

  6. Boško počni da se baviš nečim drugim, politika ti baš ne ide dobro.

    1. Zna on to dobro ali ako ste culi kada je bio kandidat za presednika koliko je oprao para zna on da ga narod ne voli ali voli on pare

  7. Vučić je i postavljen od Sorosa, Klintona i ekipe da rasprodaje srpsku imovinu i da preda-proda Kosovo. A kada izgubi vlast planira da zivi kao milijarder. To je njegov plan.

    1. Apsolutno se slazem sa Vama. I zato uradimo sve sto je do nas da mu pokvarimo plan i ne dozvolimo mu da uziva u opljackanom.

  8. Setimo se velikog Doktora Rajs-a koji kaže da su Srbi čudan i hrabar narod. Samo razjedinjene i posvađane Srbe neprijatelj može pobediti. Pomozi Bože da se Srbi slože i umnože… Obradoviću, Jankoviću, Jeremiću i ostali, ne pravite raskol, no se ujedinimo u iste redove! Putin i Tramp rešavaju Srbsko pitanje.

  9. Obradovicu dal neces ti da branis Kosovo.Kosovo je prodato i to su srbi dobro naplatili.Kako je moj deda 1960g prodao albancima zemlju tako i sada se zemlja prodaje albancima.Albanci to nisu oteli nego su kupili.Vucicu ponavljam po stoti put nisam saglasan sa svime sto radis ali ja mali srpski seljak iz jugozapadne Srbije cu te javno podrzati u postizanju sporazuma sa albancima ,pa makar to znacilo i priznanje nezavisnosti.
    Sila boga ne moli dosta smo ginuli uzalud.Sela su nam pusta,gradovi poput mog Kraljeva se prazne,srba je sve manje.Jos jedan sukob sa celim svetom bi nas doveo do ubrzanog i potp[unog nestanka.A vi gos.Obradovicu zasto ne rekoste kako vam firma danas posluje a kako pre vaseg tajnog susreta sa tim istim Vucicem.Dosta je vise bilo lazi.

  10. A kako to da vi radite samo za vase interese a drugo vas nista ne zanima
    Kod vas je samo rekla kazala
    A nista ne uradila

  11. Vucicevi PLACENI botovi dele masovno minuse ako je nesto nepovoljno receno u tekstovima komentara vezano za NJIHOVOG PREDSEDNIKA I VODJU .
    Vucicevi botovi su PRISUTNI SU NA SVIM MEDIJIMA i imaju ZADATAK da putem ciljanih minusa ili pluseva prikazu laznu sliku misljenja javnosti Srbije.
    Srpske medije bi trebalo da to prepoznaju i ZABRANE Vucicevim placenim botovi da lazno predstavljaju sebe kao misljenje javnosti Srbije

  12. Dokle više vređanja? Nikakav konkretan predlog nije napisan. G. Zelenović i partija kojoj pripada u Šapcu izabrala je da radi na donrobit građana, bez vređanja, pa mu narod daje podršku na izborima. Dok članovi cenzus koalicije veruju istrošenim 5. Oktobarskim vođama koje vređaju svakoga nikada neće pobediti SNS. Ugledajte se na Šabac!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.