Obradović: Ko je odobrio Balkansku uniju?

Ostavite komentar


  1. Koliko si ti neobavešten. To nije državna unija odnosi se na jedinstveno tržište kao što cemo imati ulaskom u EU

    1. Rečeno je balkanski šengen i to se koliko ja znam najpre odnosi na slobodne prelaske granica bez ikakve kontrole.

    1. Blago ovoj drzavi dok ima Rusofile, svakako je bolje biti sa svojim pravoslavnim svetom, nego u celjustima onih natovskih zlikovaca, koji nam ucinise veoma srecnu i lepu tu 1999 godonu. Bosko je sto postu u pravu, vreme je da nase rukovodstvo radi posao u skladu sa opisom svog posla, a ima i takviv koji bi koliko sutra dali Kosovu nezavisnost i potom pobebli nekuda sa punim koferima.

  2. Da da,imacemo jedinstveno trziste,i slobodan protok robe kao sto sad imamo sa kosovom.Ko ne primecuje da je ovo stvaranje Velike albanije ,taj moze biti samo Vucicev bot.A ovo oko zatvaranja aerodrome je odlicna ideja.

  3. Ja ne mogu da verujem koliko je ovaj čovek glup. A još više mi je čudno kako neko ko je dekan na američkom uglednom fakultetu može da dozvoli sebi da bude u službi ovog primitivca.

  4. Da zanemarimo večito glupiranje oko Kosova, pošto nas kao državu ionako niko ništa neće pitati, mislim da je pitanje na mestu. Valjda neke institucije treba da razmatraju ovakve i slične ideje i da daju svoje mišljenje, predlog, a po potrebi da provere na referendumu šta o tome misli narod. Ovako sutra možemo očekivati da jedan čovek donese odluku i o ulasku u NATO, EU ili Evroazijsku uniju, da se ujedinimo sa Rusijom ili Turskom npr. i tako unedogled. Ako je već tako, onda bi red bio doneti prvo najvažniju odluku da se od danas zovemo Demokratska Balkanska Narodna Republika Koreja i uspostaviti sistem vlasti po uzoru na originalnu.

  5. Druze sta treba tebe da neko pita. Nazalost u Srbiji se nijedan prefsednik nepita ni za sta odlucuju oni koji ga dovode na vlast. Tebe takodje pokusavaju dovesti na vlast ako uspeju pitaces se isto kao i ovaj sto je sada na vlast. Zato nemoj da lazes sam sebe kad dobro znas da moras ovima koji te guraju biti poslusni mali potrcko. Jer ce se opet nac neko ko ce setat ulicam glavnog grada i duvati ti za vrat! Trebas jos dosta da setas ne ide to kod ovih koji te dovlace na vrh tek tako treba jos dosta sargarepa da pojefes pitaj ovoga kako je njemu bilo dok se nije ono preforsirao trceci za sargarepama. Dosao je njegov red mozda je tvoj sledeci polako ne srljaj pogledaj unazad kroz koji je oakao prosao ovaj sadasnji. Ne ide to na brzaka politika je big game man!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.