Obradović: Moguće da Vučić kandiduje sam sebe na izborima

Ostavite komentar


  1. Pa vi iz "Danasa" niste normalni. Prvo vest o Necenzurisanim lazima, pa sad ova. Hocete da botici pobrljave nacisto? Sad nece znati na koju pre stranu da reaguju… 🙂

  2. U mnogo cemu se slazem sa gospodinom Obradovicem a narocito u tome da predsednicki kandidat treba i mora da dode iz nepotrosenih stranackih miljea,da to neizostavno mora biti covek sa besprekorno cistom biografijom svojom i onih najblizih koji ga okruzuju.Ovo je izuzetno vazno,posebno ako se zna a narod zna i maksimalno ceni ,samo ga treba podsetiti,na onu cuvenu,,s kim si takav si"sto nasim aktuelnim vodama ovo nikakao ne ide u prilog i zato se kljucne prepreke u nasem drustvu godinama ne sklanjaju sa njegovog puta oporavka.Svi mi,takode znamo da je gospodin Kostunica,pre svega zahvaljujuci svojoj besprekorno cistoj biografiji pobedio gospodina Milosevica ali i da nije uspeo da pobedi i mnogobrojne problematicne licnosti ili jos jasnije,tipove koji su se lopovskim virusom zarazili jos mnogo ranije od dolaska samog Milosevica na vlast koji su se tako vesto uvlacili ispod koze gospodinu Kostunici da su i pod njegovim okriljem radili najgnusnije radnje protiv naroda i na kraju doveli zemlju dovde,gde joj je ,kazu pretio bankrot a ja licno mislim, da joj jos uvek preti jer sve ovo cime se narod pokusava da razuveri nije niti moze biti plod nekakvog reformskog preobrazaja,buduci da smanjenje plata i penzija,uzasno gasenje radnih mesta i samim tim obesp-osljavanje ljudi i minorno zaposljavanje stranackih struktura bez ikakvih kritrija skoro iskljucivo u neproizv-odnim granama i sektorima gde se nista ne stvara vec samo trosi ne vodi ni cemu drugom vec samo u agoniju i stvarnom bankrotu.Zato u ovom komentaru treba neizostavno dodati da buduci predsednik mora biti osoba koja ce uz neophodno znanje i umenje smoci dovoljno snage i definitivno pocne sa rasciscava-njem ,pre svega:svojinskih odnosa(ispitivanje porekla imovine)jer hteli to mi ili ne da priznamo rak rana naseg drustva je tu locirana i tu se ona nalazi.Ali, da bi se sa ovim pocelo mora se prethodno rascistiti sa samim sobom i zakljuciti da ovo mora biti proces ni po babau ni po stricevima koji se mora pocevsi od sebe pa do najnizih drustvenih struktura bez obzira ko su one i sta su.Nama je gospodo,potreban takav predsednik a nikako ne predsednik o kome ce se u narodu pricati sve ovo sto se prica i koji je okruzen ljudima o kojima se narodu ne plasiraju nista bolje informacije nego o njemu.Konacno,na mladima svet ostaje a onaj mladi covek koji misli da je samo on mlad i da se bez njega ne moze je u ogromnoj zabludi ili mozda u nekakvim za narod nepozeljnim spregama pa zato preti ostavkama sto su i pre njega rad i mnogi drugi cinili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.