Obradović: Nacionalni interesi su ispred dnevne politike

Lider Dveri o razlozima za odlazak na sastanak Vučića i predstavnika Republike Srpske

Ostavite komentar


  1. Svaka čast Dverima i DSS. Dovoljno je ovo da biram izmedju njih na sledećim izborima.

  2. ne verujem da ce se ista promeniti zato sto je tata bio, on im se sigurno u sebi smeje. ali navijam da ljudi koji zele izadju na izbore i glasaju za jovanovica, mada ne volim dss. a boska su nazivali najgorim imenima i on sad njima veruje…

  3. Nacionalni interes da jedes i pijes sa Vucicem i Dodikom sram da te bude Obradovicu to si isti Sapic.

  4. Postoje vazni zajednicki interesi oko kojih se mora saradjivati i koji su iznad svih licnih misljenja. Politika treba da bude drustveno odgovoran posao iznad svega, i mislim da DJB vodi svoju politiku na taj nacin. Koliko vidim sve vreme rade nesto, pokusavaju, za razliku od drugih koji se distanciraju, bojkotuju, cekaju neku stranu pomoc, itd.

  5. Slikati se sa AV sa čašom vina u ruci i imati drskosti objašnjavati to Nacionalnim interesima!!! Lepo je neki mudrac nekad rekao: Kad neko u mojoj blizini kaže da je patriota, prvo se hvatam za novčanik. Drugi mudrac: Patriotizam je poslednje utočište svih nitkova. Dakle Boško, ADIO! A sa Radulom sam odavno raskrstila. Neka mu Vučić skuplja potpise za izbore, moj nikad više. I nek mu prelije glasove, moj nikad više.

  6. Nisu potrebne reči – dela govore.
    Ovo samo botovi mogu da hvale.
    Mi ostali se zgražavamo.
    Nisu mi bili jasni potezi Dveri i Dosta je bilo kojima se nanosi šteta opoziciji.
    Sad mi je jasno.

  7. Boško je svpjevremeno izbacivao i prozivao sve one iz njegove stranke koji bi pregovarali ili ne daj Bože, na lokalu, dok se još moglo nešto osvojiti, napravili koaliciju sa naprednjacima. Sada bi trebalo da izbaci samog sebe iz te njegove stranke, pošto je pokazao koliki je licemer.
    Za razliku od drugih prisutnih, koji su umereniji kritičari Vučića, gospodina Boška i gospodina Radulovića tamo nisam očekivao.

  8. Boško je svojevremeno izbacivao i prozivao članove njegove stranke koji bi pregovarali ili ne daj Bože, na lokalu, dok se još moglo nešto osvojiti, napravili koaliciju sa naprednjacima. Sada bi trebalo da izbaci samog sebe iz te njegove stranke, pošto je pokazao koliki je licemer.
    Za razliku od drugih prisutnih, koji su umereniji kritičari Vučića, gospodina Boška i gospodina Radulovića tamo nisam očekivao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.