Obradović: Naprednjaci će veoma teško formirati novi saziv parlamenta u Čačku

Ostavite komentar


  1. Alo dajte dokaze da su izbori pokradeni i evo mene na mitingu i protestima sa vama. Prvi ima da osudim vlast, samo daj dokaze

  2. Jel ima neka dobra duša da obavesti Boška da je politička lešina koja si pita ni za šta. Neka ne brine on za naprednjake i većinu, već da gleda da li ima šanse da se naredne četiri godine vrati sa svojom strankom sa smetlišta političke istorije gde se trenutno nalazi.

  3. E, moj Boško. Ti se boriš za mesto u Čačku, a Milica Zaokretnica se baškari u ministarskoj fotelji. Pa kako misliš da opstaneš u političkom životu kada te jedno žensko sa tankom kosicom obrnula na petoparcu, proturila ti loptu kroz noge i zabola golčinu? Sestrinski savet ti dajem da se maneš politike i vratiš plemenitom pozivu ređanja knjiga po policama biblioteke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.