Obradović: Naprednjaci neozbiljni

Ostavite komentar


  1. Važno je da ste Vi gospodine Obradoviću ozbiljni, a to što niste prstom mrdnuli za našu malu Srbiju, to nikom ništa.

  2. Kampanja još nije raspisana odnosno izbori a vi svi uveliko u njoj.Ako Nikolić nije bio dobar predsednik, demokratski će ga koalicija oko SNS smeniti i postaviti novog kandidata, samo se ne vide loše posledice Tominog predsedavanja državom.

  3. Ne sekiraj se Obradoviću predložiće SNS Tomislava Nikolića za kandidata 14 februara , Svi znamo da je odlično radio svoj posao, i da nijednu grešku u svom poslu nije napravio. Da li to zači da bi i Dveri podržale kandidata Tomislava Nikolića ako bi ga naprednjaci predložili? Svaka čast Obradoviću ako se opametio. Strpi se čoveče nije sve o glavu.

  4. Ovako ozbiljan kandidat sa 2% podrške građana je stvarno relevantan da priča o drugima.

  5. Hoce li opozicija predociti neke konkretne kvalitete kojima se istice ili ce i dalje svoju kampanju voditi i zasnivati na pljuvanju Vucica, SNS-a ?!

  6. Gospodine Obradovic, o kakvoj vi to neozbiljnost pricate ???? Pa ja koliko znam izbori nisu ni raspisani,pa sto bi se onda vec trebao znati ko je kandidat iz SNS-a. Mozda ako cujete da ce to biti Vucic, vi onda lepo podvijete rep i odustanete, jer znate i svesni ste cinjenice da protiv njega nemate sanse !!!!???? Da nije to u pitanju ?

  7. Ukoliko Obradović dođe na vlast neće se nastaviti evropske integracije pošto mu to smeta kod Nikolića i Vučića što žele da Srbija postane članica EU i gde bi svi imali bolje uslove za život!

  8. Sta je cilj i politika Dveri, osim sto ne zele da Srbija ide napred da se prikljuci evropskoj uniji, i ko je Bosko Obradovic, po cemu on meri neciju valjanost na funkciji predsednika Srbije, a pritom jos govori o neozbiljnosti.Meni je lik koji zagovara nazadovanje Srbije neozbiljan, a to je on.

  9. Brinite vi svoju brigu, a ostavite druge da rade kako najbolje znaju. To sto SNS jos nije objavio ime kandidata, ima svoj razlog, a to izgleda opoziciji jako smeta!

  10. Pa onda bi po tebi jedan predsednik trebao da bude dozivotni,a ni to ti onda ne bi valjalo .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.