Obradović: Ne idemo na sednicu Skupštine, poštujemo Sporazum sa narodom

Ostavite komentar


  1. Svaka cast. Ovo je klasicna podmetacina diktatora da bi vas pljuvao ili naterao da prekinete bojkot.

    1. Bosko,nemoj da te guja ujede,pa da ides na skupstimu.Neka samo izvode monodramu

      1. Nema skupštine, nema izbora, nema kolaboracije sa režimom.Vrlo jednostavno, samo i isključivo pregovorima da se dođe do fer uslova i medijskih sloboda kako bi se raspisali izbori kada se otvore mediji i čuje i šta druga strana ima da kaže.A diktator neka sam sa sobom priča sve dok mu u glavu ne uđe da sa narodom ne može više da se zajebava jer je granica pristojnosti davno pređena a zemlja klizi u nacionalsocijalizam kao da je 1936 i Berlin u pitanju.Nema nazad!

  2. To je ta opozicija koja ne zna ni sta hoce..Sramno je njihovo ponasanje.

    1. Upravo suprotno bote. Opozicija zna sta je potpisala sa narodom. Davati legimitet vucicu koji niti je koga zvao ni pitao sta je sve potpisao sa Albancima. Diktator bi rado da sada „podeli“ to sto je predao sa opozicijom. Pa cak i ako su samo fizicki pristutni zato sto im on i njegova sektaska grupa ne bi ni dali da se obrate. Ostavite vi vase botovske fazone za neke druge prilike.

    2. DA,to je ta opozicija sto je uz narod.Ne,to nije prvorodjeni I njegovi raspali,placeni botovi I njihovi istomisljenici.To je bagra nazadnjacka

  3. I ovaj počeo da se krije iza GAĆA NARODA!!

    Bože dragi ..šta je ova i gde ova napaćena Srbija pogrešila !!

    1. rasko sine reci cu ti sta je ova napacena Srbija pogresila: nije oterala vucica i ekipu na zasluzenu robiju nakon 5-og oktobra. Napacena Srbija je nazalost vratila celu slobinu i seseljevu ekipu na vlast pa tako i vama botovima omogucila radna mesta.

      1. Nije niko teran,samo je DOS preozeo kombinacije od SPS-JUL malo nasminkala i nastavila.Glavni privatnici Slobe Beko,Miskovic,pa i Kostici vedrili i oblacili Srbijom.Spominje se cesto Mitrovic,a taj Mitrovic za vreme DOSa napravio za sebe flotu aviona,nije to kod Vucica ostvario. Na kraju narodu je dosta bio Tadica i ostale te sminke,pa je glasao za Nikolica.

  4. Да иоле поштујете народ, оставили бисте терање ината по страни, јер ово је ситуација која захтева учешће и опозиције и власти, а све у интересу наших грађана.

    1. Ovo nije teranje inata nego borba za zivot! Vucic uz horsko pljuvanje Martinovica, Risticevica i ostalih, nece dati ni dve sekunde nikome iz opozicije da kaze nijednu rec i njihovo prisustvo ce se svesti na obicno statiranje a sve u cilju davanja legitimiteta Skupstini koja ga je idano izgubila, o dostojansvu da ne pricamo. U ovom Vucicevom cirkusu opozicija ne treba da ucestvuje,

      1. Zar to nisu oni krezubi,nepismeni SNS politicari,pa ce opozicija lako sa njima ? Sada su oni neki strasni protivnici,ili to po potrebi,nekada su krezubi i nepismeni nekada supermeni,superdeke 🙂

    2. Pa netreba niko ni da dolazi dzaba trose vreme i pare ovog napacenog naroda sve je vec reseno samo budale nevide

  5. Evo i mi sad znamo da ne idete na sednicu skupstine
    A znamo iz Medija
    Zar mediji smeju to da objavljuju
    Zbog mraka ili je neko upalio svetlo
    More manite se glupiranja i prionite na poso zajedno sa Vucicem
    Resite probleme i dovedite Srbiju da bude najaca u Regionu

    1. Imao je Vucic sedam godina da Srbiju izvuce iz mraka i bede a sve sto je uradio je da nas je bacio u jos vecu bedu i beznadje uz sve jacu diktaturu sekte i firera.

    2. Sa Vucicem, pa ti ili.si lud ili ces tek da pomanitas? Pa on je najveci problem koga se trebamo sto pre ratosiljati?

      1. Dobro i sta posle Vucica ? Hoce Srbiji biti bolje sa SzS ? Hoceli se resiti problem Kosova,Ekonomije ? Ukinucete SNS,suditi nekome,malo satisfakcije za novu vlast,ali sta ima narod od toga ?

  6. Foliraš se bre Boškić.
    Ti ne ideš na skupštinu zato što nemaš šta da kažeš.
    A platu i privilegije voliš pa dokle može nek travrlja..

    1. A ti si nam ovde bas lepo rekao. Ja sam videla kako Boskic bas ume lepo da kaze u skupstini….i podrzavam sve sto je rekao

  7. Bravo! Nikako ne nasedajte na Vuciceve trikove i manipulacije. Mora da je potpuno ocajan kada se resio da sada na najperfidniji nacin zloupotrebi pitanje Kosova koje ni sedam godina nije uspeo da resi. Nikako mu ne treba dati legitimitet u toj njegovoj nameri. Pokvaren kao i uvek.

  8. Verujem da su svi cestiti gradjani Srbije saglasni sa ovim stavom! Gospoda ni da bekne ni da kmekne o predlozima koje ste im uputili u vezi medija i izbora!

  9. Botovi, pozdravite vasu mamu – kako to obicno kaze gl. arhivator Djordje Cvarkov.

  10. Bravo!Treba biti dosledan,to je ovde retka pojava.Bojkotujte,ne dozvolite da budete maska za njihov igrokaz.Imaju oni svoju „opoziciju“ neka im oni statiraju.

  11. digni se šumadijo, vojvodina će pomoću, protiv diktatorskog režima….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.