Obradović: Ne prekidam štrajk glađu dok vlast i opozicija ne počnu dijalog

Ostavite komentar


  1. Predstava se nastavlja. Izgleda da je u karantinu Bosko provodio vreme smisljajuci koju sledecu tacku da izvede.

          1. Evo kako je Đilas reagovao kad je Tomislav Nikolić štrajkovao glađu 2011 :

            Đilas je rekao da je neophodno da se Nikoliću pruži adekvatna pomoć i da oko tog njegovog poteza ne treba da se pravi „cirkus i pozorišna predstava“.
            On je kritikovao Nikolićeve najbliže saradnike, ocenivši da su oni bili dužni da ga odgovore od štrajka glađu i žeđu, a ne da ga u tome podrže.
            „DS nema mehanizam kako može da odgovori čoveka od toga da štrajkuje glađu i žeđu, to je njegova lična odluka“, rekao je Đilas.

      1. Volela bih da zivim u zemlji u kojoj svi radimo u korist nase drzave, i nasih ljudi. Srbijo moja draga, jedva cekam granice da se otvore. .

  2. Smešno i jadno. Malo glumi nevinašce a malo siledžiju. Bojim se da ni on sam ne zna više šta želi. Obradoviću- građani biraju nešto drugo, nešto kvalitetnije.

    1. Da pogadjam ? Da nije SNS to nesto kvalitetnije? Citiracu Čvarkova u… se !

        1. E kad bi onih par miliona mrtvih moglo da vide kolko su dosad puta glasali za SNS…

          1. Na svakom biračkom mestu suuvek bili izabrani predstavnici svojih stranaka, jel to njih takođe optužujete za krađu glasova .

          2. aha ok … 🙂 dok zavaravate tako sami sebe, necete skoro ni da se priblizite… pogledajte u svoje dvoriste malo, i osluskujte sta obican narod misli… tu vam je resenje…

  3. Nisam baš siguran da razumem ovog Obradovića? Sastanak vlasti i opozicije se dogodio i dogovoreno je kako da ide kampanja i svi se složili, sada na jednom on protestuje i traži razgovore opozicije i vlasti. Dokle on to tako misli da trajke?

    1. Osim Dveri i DS, za ostatak koalicije se uopšte ne zna kakvo uporište ima u biračkom telu, osim što se provlače razne tvrdnje po medijima i društvenim mrežama gde svako može da napravi gomilu lažnih profila i da onda troluje i hejtuje šta hoće. Po meni, Obradović pokušava celu tu kompoziciju da uvuče u neku vrstu gradjanskih sukoba niskog intenziteta i da delegitimizuje predstojeće izbore. Primer Makedonije bi trebalo da ga poduči da, što se tiče EU, od toga nema ništa. Bojim se da će na kraju završiti na stiroporu kao nekada Toma Nikolić. Uostalom, njegov izbor.

      1. A gde je beše Toma završio posle stiropora? Ah na dedinju, baš čudno..

  4. Полако… Тако је и ча-Тома, па после постаде председник републике. Има ту нешто…

  5. Mislim da je jedini koji zeli da izazove gradjanski rat Obradovic, tako se i ponasa, i on i svi koji ga slede.

    1. A Vucicevo opsedanje krovova zgrada po Srbiji je poziv na ujedinjenje. Pretpostavka, nista vise.

  6. Koliko ja znam opozicija do sada nije zelela da prica sa vladom, a sada? bilo bi dobro da svi sednu i popricaju. ponasaju se gore nego deca

    1. A ti kao da živiš u Švedskoj i nemaš lopove, lažove, mafiju na vlasti.

  7. Podrska mom bivsem profesoru Sevarlicu. Jedini koji koji nesto vredi u ovom cirkusu od parlamenta.

  8. Autlet poslanik Boško Obradović kome je pala cena za 90 % štrajkuje ispred narodne skupštine.
    Moralo bi odmah da se odredi mesto gde bi se izlagali poslanici čiji je rok trajanja pri kraju i kojima bi cena bila znatno niža.
    Takvim rešenjem, siguran sam, bili bi zadovoljni i kupci i prodavci.

    1. Jel ti se zgadilo da kuckaš kako ti diktiraju šefovi sa kupljenim diplomama, bogati ološi, glupani koji ne znaju ni prostu rečenicu da sastave! Jel ti muka da više budeš sluga kromanjoncima. Zašta čoveče prodaješ sebe!?

    2. Pa vi kopirate komentare od nadredjenih i svi kacite isto, sta je ro sto ucini od coveka da postane tako poslusan i bezmozgovic. Ne trebaju nama cipovi vama se kontrolise platom fukncijom i sendvicima. PFS.

  9. Poslanik Boško je Đilasova jeftina kozmetika pred istekom roka trajanja.
    Ubrzo će se i on sam uveriti u to.
    Kada mu istekne mandat više nikome neće trebati a on više neće imati poslanički imunitet pa će morati da se smiri a dotle se mangupira a zna i sam da mu rok trajanja ističe.

    1. Kako beše oaj novi slogan opozicije – ah da „Vučiću – Djilase!“

    2. jos tri porukoce do zaradjene dnevnice. Ajmo brze jave bolje, sad moramo jako, sad je najbotnije. Svi posite da je Bosko placenik i Fasista.

  10. Podrska Bosku Obradovicu…i ako ne treba koristiti metode nasilja…pritisak u svakom smislu valja!!!!

  11. Bosko jedini ispade normalan iz opozicije, jedini radi nesto konkretno. Nisam verovao da cu ovo ikad da kazem, mozda vise govori o ostalim clanovima opozicije. Ako, Bosko, cepaj napred, nisi sam!

    1. Svi pred skupstinu treba dati podršku profesoru Sevalicu i Bosku Obradoviću.

      1. Napred Bosko, drzi se. Bitnija je podrka botova na podrska nas botova na portalima. Ne vredi zaista odlaziti tamo, kada ce u pinkovoj montazi dodati da su svi vikali „Djilase lopove“

  12. Pa razgovori su vodjeni i organizovani su na FONu koliko se secam. Gde je Bosko bio tada i sto je odbijao razgovor i pregovore tada???

  13. Ovakve scene ispred skupstine nece nikom doneti dobro.Ovo je losa slika i losi poeni za Srbiju u svetu.

    1. Dragica@ Ceo svet i sve medjunarodne i evropske institucije znaju apsolutno sve šta se ovde dešava. Zato i prolazimo ovako loše. Svi se pitaju kakav smo mi to narod kad biramo stalno ovakvu vlast. I zato nas ne žale već se gade nas!

  14. Treba 100.000 nas da dodje ispred skupštine i krene u štrajk gladju do god se ne pohapse svi soroševci u njoj. 🙂

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.