Obradović: Nedemokratska vlast poziva na proteste

Ostavite komentar


  1. Dali znas za neku pomoc ili samo pozivas na rusenje sramoto srpskog nnaroda docice s i ti u zarvor samo polako

  2. Lažni izbori proizvode opštu laž. Izbori su osnov za fukcionisanje društva i države. Izgleda da smo mi izašli iz tranvaja demokratije što reče brat sa Bosfora.

    1. A po čemu si ti zaključio da su izbori lažni? Po tome što je SzS (Sve za Sebe) sa Djidom na čelu kolone bojkotovao izbore? Da nije Vučić potplaio 21 opciju stranaka koje su izašle na izbore? Mogao je jednu ili dve, ali ne sve. Imali ste vi svoje predstavnike na izborima, samo su dobili od 0,2 do 0,5%.

    2. Izlazak na izbore, je sam po sebi izbor, a to neki ne mogu, ili ne žele da shvate.

  3. Obradovic zamenama teza pokusava da stvarnu sliku o protestima u Srbiji totalno izokrene.

  4. Obradovicu, ko boga vas molim, izadjite jednom sa konstruktivnim predlogom kojim biste objasnili sta bi epohalno ponudila ta tehnicka vlada!? Da li vi licno poznajete eksperte iz oblasti epidemiologije, virusologije, infektologije ili ekonomije koji bi se znacajno uspesnije nosili sa trenutnom i epidemioloskom i ekonomskom situacijom? Vasa opsednutost likom i delom AV, kao i preuzimanjem vlasti je u pocetku bila komicna, a sada vec tragicna. Mada, vam kapu skidam za upornost , ali to nije dovoljno, shvatite.

  5. Da li je realno da čovek poput tebe ima ikakvo legitimno pravo da komentariše vlast posle svega što je uradio.

  6. Nejasno je na koji narod Boško misli, kada kaže da se usaglasio u stavovima. Da li na one koji su se izjasnili na izborima, ili onih par hiljada koji divljaju po ulicama.

    1. Neće ni vaša do zore. Kraj je zagarantovan. Samo tada od vas botova očekujem ‘ ko jel ja? Nikada nisam bio za onu vlast. To su bili banditi’. Poznajem tu sortu.

  7. Vecu budalu odavno nisam čuo!!!kad-tad shvaticeš da je on dobio izbore,nekrade se 2 miliona glasova,drugi put izadjite i daj te ideje a ne samo mržnja,mržnja,a i godinu dana si primo platu oosao nisi video…I JA BI!!!

    1. Rade, nebznam te, al obozabam te, svaka ti je zlatna, podrzavam sve sto si rekao. Da, da vrati pare koje je primao kao poslanik, a nije radio. Bojkot Dkupstine, bojkot izbora, bojkot…. a prima platu! Tacno tako, hocu i ja onda!

  8. Dojadilo mi je više da slušam njegove laži i neistine. Zaista!

  9. Da li ste primetili da ova prodana dusa nikada ne poziva na mir i jedinstvo vec iskljucivo na razdor i destrukciju. Vidi se odakle dolazi i ko ga je poslao. Demonstracije su upravo pokazale da nemaju smisla ni cilja osim da napakoste Srbiji. Gradjani su rekli i izabrali koga zele da vodi drzavu i to pravo im nikakva huliganska motka ili kamenica ne mogu oduzeti.

  10. A koliko su zahtevi Obraodovića legitimni, i koliku podršku ima on sam, kad uopšte može da tvrdi da neko nije legitiman?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.