Obradović: Nedemokratski izborni proces mora odmah biti prekinut i odložen za kraj godine

Ostavite komentar


  1. Kako može biti prekinuto nešto što još uvek nije ni pokrenuto?

    1. Da li postoji bilo kakav razlog, osim što ne držim bilo čiju stranu, ne objavite moj pređašnje komentar…..sramota…

  2. Datum održavanja izbora se određuje u skladu sa zakonom i Ustavom, tu nema nikave dileme.Što se tiče Boška Obradović dobro on zna da nema nikakve šanse, na istim ovo što traži je samo još jedna njegova budalaština.

  3. Mora da se nadje u žiži javnosti, pa to ti je! Njegovo ponašanje više odgovara medijskoj starleti,jer njegovo delovanje ne priliči političkim vodama, već isključivo rijaliti programima.

  4. Nikakvo odlaganje izbora, ne može da natera gradjane da naprasno počnu da pružaju podršku Bošku Obradoviću.

  5. Izbori 21. Juna !
    U razgovoru sa devet stranaka koje su najavile učešće na izborima predsednik Vučić je razgovarao i doneli su odluku da se izbori oidržr 21. Juna.

    Izbori će se održati u Ustavnom i zakonski propisanom roku a ne kada hoće Živkovič u Avgustu niti u Septembru kako traže neki iz SzS.

    Srbija će na ovim izborima 21. Juna izabrati vlast u koju ima poverenje.

  6. Izborna kampanja bi trebalo da se zasniva na dobrim programima stranaka a ne na pljuvanje i pretnje političkih protivnika kao što se trenutno radi.

  7. Srbija na izborima bira ko će da je vodi a uličari će i dalje ostati samo uličari a neki možda i klošari.
    Ako se i zanose sa takvom idejom da uličnim protestima dođu na vlast od toga nema ništa.
    Srbija će na ovim izborima 21. Juna izabrati vlast u koju ima poverenje i to u Ustavnom i zakonskom roku a Obradović bolje da se smiri jer je preterao sa pozivom na puč i građanski rat.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.