Obradović: Nisam se za pomoć obratio EU nego Evropskom parlamentu

Ostavite komentar


  1. Pa ti si sve deblji, kakav strajk gladju.Da nisi jeo sedam dana ne bi mogao da hodas. Sve je kod tebe laz i prevara.

  2. Slicno poput Obradovica poceo je Seselj i ucenik mu AV. To je bilo odavno i trebao bi lider „Dveri“ da izmisli nesto drugo, sto bi popravilo imidz Srbije,
    sa kojima Brisel razgovara samo kad mora.

  3. Obradovic ili je naivan ili se samo pravi, kada kaze da je ogromna razlika izmedju EU i EP.

    1. Razlika izmedju evropske unije (EU) i evropskog parlamenta (EP) je slicna razlici izmedju ratobornog Obradovica i slicnog mu radikala Seselja. AV je kolaterana steta izmedju ove dvojice.

  4. Nemas stida, sramote I obraza.
    Puno se boje 61% gradjana rep Srbije tebe koji su glasali za SNS demokrstski putem.
    I ti HOCES silom da budes sta? Da upropastis ovu zemlju?
    Tebe treba uhapsiti pod hitno prestavljas opasnost za sve gradjane ove zemlje.
    Kő do ti, sta su ti? Bednik kojeg moze neka sekcija ljudi da zali a druga da zeli da te stave u ludnicu Ili zatvor.
    Pises evripskom psrlamentu zato sto nemas politiku, niti Bódis politiku samo Cirkus.
    Idu kuci svojoj familiji.

    1. Joj bote nepismeni. Bosko da upropasti zemlju? Pa on je obican sitni covek ( mnogo veci covek nego ti) bez ikakve moci za razliku od tvojih ukrotitelja od kojih jedino udar asteroida (to je onaj veliki kamen sto je pao i unistio dinosauruse) moze da napravi vecu stetu. Idi glodji sendvic kod djv ili slusaj dj zeksa. Za ovaj portal nisi.

    2. Postovana Ljiljana, iz Vaseg komentara moze se zakljuciti da doticnog poznajete licno, te stoga iznosite licne frustracije. Moj savet Vam je ne nervirajte se previse nista nije vredno zdravlja, zar ne…

    3. Aman ženo. Upiši večernju školu, molim te. Posle ćeš valjda moći da sročiš, neki komentar.

  5. U Hrvatskoj vanredni izbori krajem juna, a u Srbiji to nije bezbedno, samo koja je razlika i oni i mi se borili sa koronom i još uvek borba traje?

    1. Eee Milojko, a koliko ima tamo mrtvih i koliko zarazenih. Mi nismo u mogucnosti da se sa njima poredimo, nazalost i zbog ovakih Milojka

    2. Hvala Bogu što ne možemo da se poredimo sa njima, jer im je Slavonija opustela, a Dalmacija mora da primi svake godine 50 000 radnika iz Bih i Srbije, jer nema ko da radi. Oni su u mnogo goroj situaciji nego mi.

  6. Trebao je poslati rusilacke slike iz BG u evropski parlamemt a posebno sliku sa testerom iz RTS te udaranje novinarki ,napad pred skupstinom itd….to je Evropa.trebala.da vidi malo bolje i da fa ocemu da.li je to demokratski.Ti Boki super izgledas nikad bolje ,ma sedi tu i cuti jer i tako ces uskoro igrati glavnu ulogi u nastavku Otpisanih

    1. Sapiense (bez homo), poslacemo mi i slike savamale, beograda na vodi, krusika, jovanjice, govore tvog dresera, fals diplome, sliku ustava posto ga samo na slici ima, paljenje kuca novinara, pancicev vrh… itd itd… nista ne brini. Mozda i tvoju sliku posaljemo, bez onog homo.

  7. BOLE IZDRZI. VIDECEMO NA IZBORIMA KAD NAS NEIZADJE 3 MILIONA KAKO MUSLE DA VLADAJU SA ONOM BRNABOM I TAJKUNIMA SA KOJIMA SU SE OKRUZILI

    1. A, šta tih tri miliona su inače vaši glasači?Pa, šta brinete onda, izadjite na izbore i pobediće te bez problema.

  8. Pomoć od 100€možeš dobiti od Siniše Malog a od evropsko unijo nikad

  9. Nije sija nego vrat. Drugo, obratio se patrijarhu ? Koja razlika izmedju kvazi patrijarha i vlasti ? Il su Dveri naivne ili smatraju da smo mi, narod naivni ? Licno mislim da je Sevarlic jedini bio iskren, a da su Obradovic i ostali ugursuzi samo minirali Sevarlica, te je on apsolutno ispravno prekinuo novonastali cirkus !

  10. Boško,pa Vi ste stvarno odlepili,moj brale Vi niste stasali ni za Lazu a u Kovin ili Topaonici kod Niša niste kvalifikovani jer Vi samo lažete. Vi se niste pomamili Vi ste samo jedan,upišanko,
    pokvareni uobrazenko izrastao iz bolesnih snova o svojoj veličini jer vaši roditelji nisu koristili adekvatna sredstva da vas discipliniju.
    Bože sveti kako nisu čuli za varjaču -tvoja mati ili prut i kaiš-tvoj ćaća,tebi baš neko debelo trese kavez,mazgovu nijedan,da nije to taj tvoj pajtos Điki-Đilas koji te hrani svim mogućim otrovima iz svoje otrovne bašte.
    Oprosti mi mladi G-dine Boško Obradoviću na izlivu žuči koju ste Vi i samo Vi prouzrokovalo pa sm bio tako grub prema vama.
    Za ime boga prestanite se igrati svojim zdravljem i životom jer cu ja
    Miodrag Sreten Spaić Scottsdale Arizona
    lično doci tamo da vas švicnem par puta po turu i to žešće, što je trebao učiniti vas cenjeni otac.
    Ostajte mi zdravi i veseli Vi i vaši najmiliji,srdačno vaš,
    Miodrag Sreten Spaic Scottsdale Arizona USA

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.