Obradović obećao da će sprečiti izbore ako budu nepošteni

Ostavite komentar


  1. Kakva sprdnja za narod. Za izbore se vec zna da ce nece biti posteni i fer jer je medijski mrak vec godinama, opozicije nema nigde, bice kupovina glasova za 1000 dinara i onda se kao neko javlja da vidi da li ce izbori biti fer a sve po nalogu EU i US.
    Bolje se pokrijte usima i cutite dok ne prodju izbori i dok se ne svidite stranom faktoru.

  2. Polako zemljace, nisi ti sam vec deo koalicije SZS. Vi ste u dogovoru da bojkotujete izbore. Tu se prica zavrsava. „Sprecavanje izbora“ je nesto sasvim drugo i o tome nije bilo govora kad ste potpisivali ugovor sa narodom. To je izmislio Vucic i podveo pod krivicno delo. Vi to idete njemu na ruku ? Ne bi bilo prvi put. Najpre su testerama i vesalima opstruirali mirne protestne setnje gradjana, zatim ste imali Vucica u saci kad je bio opkoljen gradjanima na Andricevom vencu, i vi ste iznenada povukli gradjane bez jasnih razloga pred policijsku stanicu u 29 Novembra i njemu dopustili evakuaciju. Znate, mnogo je to indicija na jednom mestu. Pametan ste vi covek, ali ni mi nismo bas toliko glupi.

  3. Obećanja,obećanja… Što si Boško davao mi… ?! Tek onako,tek onako, zar je ljubav spala na to?!

  4. Бошкић, деловао си ми као да си нормалан.Сад си почео да причаш свашта, ко Сергеј. Да није и теби неко сипао дрогу у хероин?

  5. 1. Bolje džaba šuteti, nego džaba pričati.
    2. Samo ga pusti da priča, sve će ti on reći o drugima, a najviše o sebi.

  6. Pa zar i Bosko radi za sluzbu. Niko nije spominjao sprecavanje izbora vec bojkot, a prvi koji je spomenuo sprecavanje je bio AV. I sad Boskic potrcao da to potvrdi, tako da sada Pink, RTS, Informer itd. imaju o cemu da pisu i da lazu narod kako opozicija hoce da spreci izbore.
    Za Boska sam posumnjao da radi za AV i sluzbu, onomad ispred prdsednistva, kad je odveo demonstrante do policijske stanice, a onda onaj mis od predsednika izasao napolje. Sad znam da u istu tikvu duvaju.
    SAMO BOJKOT.

  7. Zanima me sta znaci to jedan od pet miliona mislim ko je utvrdio da bas ta grupa to jest organizacija bude povlascena da diriguje uslove izbora,logicno moje pitanje po cemu ta grupa ljudi ima izuzetnost u kreiranju izbornih uslova

  8. I nije mi jasno kako ovaj covek do sada nije u zatvoru zbor remecenja javnog reda i mira i zastrasivanja i pretnji zaposlenima u RTS-u! Da li se upste seca toga! Kako bi bilo da tako neko bane radno mesto nekog njegovog clana porodice i preti nasiljem!!!

  9. На изборима се осваја власт, то је оно што Обрадовића мучи, јер нема подршку бирача.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.