Obradović: SZS neće prizanti rezultate, cilj je postizanje vanrednih parlamentarnih izbora

Ostavite komentar


      1. Ja cu na izbore necu da bojkotujem. Ovo je zivot pune teretane prazne njive.53,217 drzavni automobila koji se izdrzavaju iz poreza.Gorivo duplo jeftinije nego na Grenlandu.70 posto Srba je na budzetu ili penzija ili socijala ili JKP ,policija UDBA Opstina itd. Stranci dolaze i samo lud radi jel pametni su na budzetu . Zemlja je mocna kad na 7 miliona stanovnika ima vise vojske nego Nemacka Rumunija Francuska. Nasa vojska ima vise putnicki automobila nego ceo NATO u Evropi.Vulin nas formaciski General pukovnik lepo kaze najaci smo.
        Kakav bojkot kad majka nacije Svetlana Arkanusa i mediska velicina Kristijan i domacin Palma koji je oslobodio Vukovarsku Banku i Osjecki SDK pozivaju na izbore

        1. E crni Milutine, ovi tvoji uništiše vojsku od 2000. do 2012. To ti nije smetalo?

      2. Svaki korak Boskov je besmislen.Od buntovnika do gandijevca i to u jednom danu.A da li ce SZS priznati ili ne izbore nista nece promeniti.

      3. Nidžo, je l’ bilo nekih v
        veličanstve
        nih protesta tokom vikenda?

        1. Boško, stranka ti je izgubila identitet jer se S. Nogo izdvojio a ti si podlegao Djilasu koji te zgazio, uskoro te nece ni biti. Komentari 90% penzionera su: „7A, to je onaj fašista!“

  1. Ne razumem šta Obradović predlaže kao sredstvo promene vlasti,ulicu i nasilje ili pak sistem zrele kruške,da vlast sama od sebe siđe sa vlasti.Očigledno da ne razume nije problem u vlasti već u sistemu koji mora da se menja.

    1. Moze sistem sto puta da se menja kada je opozicija tako kilava kakva jeste.
      Potrebna je samokritika dela opozicije!

    2. Pa i fudbalski klub „Kolubara“ bi da osvoji kup šampiona, ali pod uslovom bez takmičenja, ili ako izgbi od „Barse“ 15:0, onda neće da prizna rezultat, nego tera po svom, na silu.

  2. Rezultate i tok izbora mogu da delimično ili u celosti ospore samo učesnici.
    Ne možete Vi da ne igrate utakmicu a da Vam sudija svira faul !

    1. Crni džipovi me prate, uđem ,glasam, i ja sam kao učesnik izbora, ajte molim vas, pa zašto onda 67000 glasača ne dobija 100 evra, krađa, zato ih ne priznajemo i vi se raspadate iznutra.

      1. Ajde ne lupaj „crni džipovi“?Ko kaže da nisu vaši, je l’ na njima piše čiji su?Pa nema toliko „crnih džipova“ koliko ima glasačkih mesta.Za vas su „crni džipovi“ u stvari narod koji vas neće.

  3. Covek se prepolovio. Toliko o tome da nije gladovao. Obaska fascinantno je insistiranje nezavisnih medija, novinara i analitičara na pocepanom sakou Marjana Rističevića i verbalnom nasilju. Ok jeste narušavanje javnog reda i mira ali brate nije ubistvo, nije gajenje na pesackom, Doljevac, Krusik, Savamala, Jovanjica…Radi se o ljudima sa postenim namerama ali mrsomu…. za deset. Ako je opozicija mirna sto je mirna, ako se protestvuje sto se protestvuje,ako se bojkotuje sto se bojkotuje, ako se izlazi na izbore sto se izilazi. Niko da Prica o tome da ce svaka stranka koja bojkotuje izbore imati strahovite finansijske probleme i da je ovo jedna od retkih prilika kada su političari održali rec po cenu ozbiljnog ugrožavanja proste egzistencije svojih stranaka.Možda imamo vlast kakvu zaslužujemo, možda i opoziciju kakvu zaslužujemo, možda i drzave medije kakve zaslužujemo ali izgleda i ove nezavisne.

    1. Borba koju npr. Bosko vodi je teska, je ce svaki njegov korak biti spinovan i izvrnut u svim medijima, ako ulaze u parlament bore se da skupstinski restoran, a ko protestvuju onda su fasisti … U stvari ovde nema vlasti mi vladajuce stranke, ovde postoji mafija na vlasti, ljudi koji su se udruzili u zlocinu, interesno udruzenje kriminalaca bez ideologije i plana za drzavu, gde bi se u normalnoj drzavi za svakog sakupilo dovoljno materijala za dugogodisnju robiju, ali su drzavu unistili i pretvorili je u privatni sistem za zastitu i prikrivanje kriminala. Prode toga su preuzeli medije i beprizorno ih koriste, a kroz potkupljivanje, ucene, medijsko blacenje, sluzbe svakodnevno su u stanju da iz opozicionih redova pridobiju nekoga da promeni stranu ili bar unosi haos. Sada u odnosu na 90-te izostaje i finansiska, logisticka i medijska podrske iz inostranstva za svaki vid protesta, tako da je deo onih koji su tada zbog interesa ucestvovali na protestima, sada uz Vucica. U takvoj situaciji kritikovati svaki korak opozicije i pitati se kako ne napravi cudo, je vise nego zlonamerno.

  4. Svako ima pravo da iskaze stav na nacin na koji on smatra da je ispravan, ali ne naci uvek nuzno da je u pravu.

  5. „Neće priznati rezultate izbora“. Neću ni ja. I? Šta će to promeniti? Biće mi „dozvoljeno“ da ne priznajem sistem vlasti? Neću plaćati porez, struju, vodu, neću biti obavezan da posedujem lične dokumente, neću morati da poštujem zakon…? Manite se „ćorava posla“, davno je bilo „ja ne priznajem ovaj sud, već samo sud revolucije“.

  6. Neverovatno koliko su nasi politicari neobrazovani i nesposobni za bavljenje politikom. Njima se pridruzuju novinari i inteligencija koji sami izmisljaju sistem i pravo kako zele da se ponasajui ne viode koliko su zapravo svi smesni . Svi su mislili da sruse vlast na ulici i to na brzinu po nasem oprobanom obicaju a kada su videli da je narodu dosta sile i ratovanja i da su svi oni koji zele vlast su sa malim razlikama isti i da se bolje samo za svoje poziciju u drustvu. Nemogu se pomiriti s porazom i prihvatanjem pravila igre izmisljaju toplu vodu a narod sve to posmatra i nije mu ni do smeha a ni plakanja najradije bi ih oterao sa ekrana da ih nikada ne vidi.

    1. A ko je pa vas ovlastio da govorite u ime „naroda“! Ja mislim da je „narodu“ dosta Vucica i da bi mnogo pametnije bilo iskoristiti nizak cenzus i uci u skupstinu u vise kolona. Na taj nacin ce se cuti i drugaciji stavovi od vladajucih. Ono sto mene interesuje je ZASTO bi vanredni izbori bili drugaciji od ovih redovnih? I koja je to snaga koja bi do njih dovela? Svima je jasno kao dan da je Vuci najobicniji siedzija i da ne postoji nacin primorati ga na ustupke, osim silom. A to, nadam se nije resenje.

      1. Narodu je dosta filozofiranja od ,,inteligencije,, i zavitlavanja svih oblika od opozicije. Za proteklih 8 godina nista nisu uradili da spremni izadju na izbore, vec su se uzdali u nasilno rusenje vlasti. Misle: mogu kao 2000…

      2. A koje bi vi ustupke želeli i koje ste vi ustupke dali 2012?Vi ste u izbornoj godini podigli cenzus sa 3 na 5% je l’ to ustupak?

  7. Vi, Obradovicu, koliko sam razumeo, nastavljate da igrate svoj solisticki performans ? Kakve dodirne tacke imate sa SZS ? Dakle nemojte sada i dalje govoriti u ime Saveza kome ni po cemu ne pripadate. Osim ako jos niste dovrsili zadatak da ga potpuno unistite ?

  8. SZS ne priznaje rezultate jer nema podršku građana,pa kao bojkutuje nečiji rad i odgovornost.

  9. Boško Obradović je i sam protiv sebe i svoje politike, uvek protiv šta god da je u pitanju.

  10. ukoliko se omoguće fer izbori, i svi mogući posmatrači , nije logično da opozicija ne prizna rezultate izbora, ma kakvi oni bili

  11. Ne znam da li je dobar politicar,preteruje i u nastupima ali neke ideje koje iznosi o Kosovu smatram ispravnim.Svi ostali beze od Kosova kao muve bez glave.Nadam se da cete objaviti.

  12. Nisam znao da je potrebno da ti priznaš izbore! Pre bi rekao da klepećeš samo da se nešto događa.

  13. Sada kad je video da ni Evropa ne podrzava bojkot i da se SZS raspada , pocinje da pise politicki manifest, koje jos gluposti mozemo ocekivati od njega ….

  14. Sta sve nece smisliti ovaj lik..te teracu silu, te evo sada necu, ali valjda cu posle izbora po starom.
    Izbore necemo priznati svakako!
    Dal znas vise sta hoces?
    Postao si takva davez sa svojom bolumentom i bratijom, ali ti narcisoidnost ne dozvoljava da to vidis!
    Brisu patos s tobom tvoji mentori, al ne vidiš!
    Otrcana krpa nije za upotrebu!

  15. Hahahahah 🙂 Danas su me tekstovi u Danas-u bas zabavili. Ovaj narocito. Ne mogu da kuckam od smeha. Pa ovo nije ni za komentar.

  16. Prvo bojkot, pa odlaganje izbora, pa sad vanredni parlamentarni izbori, koja li će sledeća ideja biti?

Ostavite komentar


Politika

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog 10

Movsesijan o litijumu: Opozicija više ne naseda na cirkus zvani poziv na dijalog

Potpredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Aris Movsesijan izjavio je danas, povodom poziva ministarke za evropske integracije Tanje Miščević na dijalog u vezi sa rudarenjem litijuma, da je vlast odgovorna za situaciju u kojoj funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) "ni gostovanje na televiziji ne umeju da završe, a da ne upadaju u reč i kao navijeni ponavljaju besmislene rečenice, ne dozvoljavajući sagovorniku da progovori, sav taj marifetluk predstavljajući kao dijalog".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.