Obradović optužio Mićunovića, Šutanovca i Božovića da imaju sporazum sa Vučićem

Ostavite komentar


  1. Šule je imao dogovor sa AV, još dok je bio Predsednik DSa, zato je i izveo DS samostalno na BG izbore, samo što je mislio da će da „preripi celzijus“ i da uđe u gradsku vlast, ali je DS zbog toga kažnjen na tim izborima, jer je nastupio samostalno, izvan Saveza. Balša bi da sruši Lutovca, pa da on preuzme DS, izvede ga iz Saveza, pa da izađe na izbore sa novim 3%nim „celzijusom“ i možda, ako prođe,dobije neke mrvice vlasti od AV. Mićun je verovatno pod velikim pritiskom svojih najbližih saradnica iz DSa, Nataše Vučković i Vesne Marjanović rekao to što je rekao, jer teško mogu da dokučim koji je lični interes čoveka, u 90-oj godini, da se tako bruka i da pljune na svoju stranku i na sve što je do sada radio. Tu se slažem sa Boškom, da članovi, a posebno funkcioneri stranaka, koje čine Savez, ne smeju javno da komentarišu odluke svojih stranaka. U protivnom, trebalo bi da, ako se ne slažu napuste svoju stranku ili da budu isključeni iz iste. Mislim da će na kraju ipak biti ono prvo!

  2. Nisam znala da i desnicari postuju komunisticke metode. Dakle centralizam umesto demokratije. Ako MORAS da podrzavas Boska, onda to i nije bas liberalno i demokratski zar ne? Pa da priupitam, onako usput: Sta ce biti ako svet (Tramp, Evropa, Putin) priznaju izbore bez obzira na procenat izaslih? Hoce li se ovi i ovakvi posuti pepelom i priznati da su bez razloga za sve okrivili „bele listice“ (kojih je bilo jedva preko 2%)? I sta cemo raditi naredne CETRI godine dok Vucic nastavi sa unistavanjem Srbije?

    1. Uslovni izbori u Srbiji ne postoje.Izlazak je kompromitacija opozicionih stranaka.Bojkot je jedina opcija,bez obzira hoce li neko priznati te izbore ili ne.Mislim da ce izbori biti priznati sve dok se status Kosova ne resi.A onda?Jovo nanovo,od nemila do nedraga…Micun prodao sebe i svoje ideje,jer mu nije sudjeno da ide cist na veciti pocinak.Zasto samo Bog zna.

    2. Naravno da podrzavanje Boska Obradovica nije OBAVEZNO. Ali, ako se stranke DOGOVORE da bojkotuju izbore onda posle toga nema mesta za „liberalne i demokratske“ istupe kakav je Micunovic napravio. Ako je Micunovic protiv bojkota onda je o tome trebao da govori na vreme. Oko se stvara dodatna konfuzija i u onako konfuznoj opoziciji. Ni Vucic ne bi mogao da zamisli bolji scenario. Ne slazem se da je Obradovic fasista. Jeste balvan, ali je DS o tome trebala da razmislja pre nego sto je pocela sa njim da sadi tikve.

  3. Mićunović je već nekoliko puta podelio demokrate što ih je potpuno marginizovalo na političkom polju Srbije. Zbog toga ga je Zoran Đinđić isključio iz stranke , pa bi najzad bilo pošteno da se deda Mićun konačno sam bori za svoju politiku ne nanoseći više štetu Demokratskoj stranci .

  4. Nevezamo za ovaj cirkus, zar nije jasno da je Obradović po svom mentalnom sklopu mali Vučić, a Deveri, SNS u razvoju?

    1. Tako nekako ispada. A u onom sramnom tvitu, Boškić previđa (slučajno?) da je profesor Mićunović na predsedničkim izborima u novembru 2003. dobio gotovo 900000 glasova !?!

    2. Trokira ti dijagnostika ako si samo Boška detektovao kao takvog. I u DSu nije ništa bolje. Mićun se stalno ističe kao neko ko je izmislio demokratiju, i da je on postulat, valjda su ga još onda naložili da je otac promena u Srbiji ali nikako nije uspeo da materijalizuje tu vladarsku fotelju . Sada pak, neki zabranjuju DS omladinu što se ni u Boliviji ne dešava. Sve sindrom do sindroma

  5. Nazalost je mozda Bosko zv Fasista u pravu.
    Vucica ne mogu da sklone salonski DS igrac, vec Bosko Udav iz Cacka i bageristi.

  6. Boško Obradović? Nije mi samo jasno zašto se po Čačku u opozicionim redovima, pa i u samom GO Dveri pronosi priča da je uzeo veliku lovu (od zna se koga) da namerno pravi „faulove“ u redovima SzS.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.