Obradović pokazao diplome i pozvao Stefanovića da i on pokaže svoje

Ostavite komentar


  1. Dzaba, obraz ko dva djona, ne dotice ih uopste. Zlatoustom i treba takav kadar koji ce verno do smrti da mu sluzi, da ne bude pusten niz vodu. ne postoji ni jedan u Vladi da nema neko debelo krivicno delo za koje se moze prozvati i osuditi, tako da ce do kraja braniti i trcati za Zlatoustim.

    1. Nažalost surova istina ko vodi Srbiju tako je i na lokalu i koga god prozovete zbog lažnih i kupljenih diploma vrhovni ih sve više brani.

  2. Treba priznati stefanoviću „Dr“ ali pod uslovom da stoji i „megatrend“, pa bi onda bio Dr-megatrend stefanović, a ne da se privatni „fakulteti“ izjednačavaju sa državnim. Uz svaku diplomu da stoji i ime privatnog fakulteta, a za državni ne.

  3. Ma sta to on pokazuje, diplomu Filoloskog fakulteta!? I to je neka kvalifikacija za vodjenja drzavne administracije?! Megatrend je po programu ipak ekvivalent za anglosaksonski (M)BA i kao takav u potpunosti relevantan cak i ako je nastava u Sava centru.

  4. A sto Tomu niko ne napada, uhvate se za jednog coveka , a na hiljade ih kupilo diplome, svi znamo barem jednog coveka koji je zbog posla u drzavnim sluzbama kupio.diplomu i na „drzavnim“ fakultetima.Ali primetio sam da o tome ljudi nevoljno pricaju jer vole laz.Pa im je prihvatljivo ako se prica o privatnim fakultetima.

  5. Tražiš čoveku ono što nema,kao da nisi čuo za studiranje sa preprekama,preskočiš ponešto i stigneš do cilja.Njima su diplome bitne samo radi plata da bi bile veće ,njima niko ne traži znanje jer im nije potrebno za funkcije čauša koje obavljaju.Sad kreni redom napravićeš cirkus tih diploma pune državne institucije,policija i opštine vode trku…

  6. Nešto mnogo gabarirtna ta diploma od Obradovica
    Nisu štedeli na mateijalu
    Svaka cast
    I još piše zlatnim slovima

    1. I šta je tu problem ?
      I moja diploma sa Mašinskog fakulteta Beogradskog univerziteta je isto tako velika, na pergament papiru ispisana tušem kaligrafskim slovima !
      I koštala me je izrada đavo ipo, ali je vredelo !

  7. Boško,pa videli smo koliko si ti pismen,pre neki dan na tvoj nalog,i nemojte da bežiiite od toga…ali,nije ni bitno.Bitno je,Boškić,da ti nikada nećeš biti na vlast,ni Amerikanci ti neće pomoći,jer si malouman,i tobom je lako manipulisati.Da ti Vučić sada ponudi ministarsku fotelju,izdao bi ti,Boškić,SzS.bez razmišljanja,kao što si izdao svoj program i partijske drugove.

    1. Koliko je uman ili ne ti nemožeš da shvatiš.Jer obično ljudima sameta kod drugih ono što sami nemaju.

      1. Vasilije,prvo,zaboravio si ispred ovog “uman“,zaboravio si da napišeš “malo“,a drugo,“nemožeš“ se piše odvojeno.Nemoj da “bežiiite“ od istiiine,a to je da vas narod neće.

  8. To Obradovic misli da je politika.Nije se cak ni informisao da je MEGATREND prikazao diplomu Stefanovica.Zar treba da poklonimo poverenje politicaru koji nije informisan o onome sta prica.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.