Obradović: Poništiti Briselske sporazume i staviti vojsku u pripravnost

Ostavite komentar


  1. Pa oni su znali da taj deo ugovora ističe. Imali su vremena ranije da reaguju. Ali ovako Boško ima priliku da govori o Kosovu a ne o izbornim uslovima.

  2. Boško ne lupeta,već da imamo imalo ponosa tako bi i uradili.Šta bi od onog ponosnog i hrabrog srpskog naroda?

  3. Dosta više ratnih huškača, iz bilo koje stranke! Zgadiše mi se junačine preko tuđe grbače! Kome se ratuje, nek ide lično.

  4. Vucic je izdao Srbiju i Kosovo svojim pregovorima sa balistima u Briselu ,mimo Ujedinjenin nacija i rezolucije 1244.Ko mu daje za pravo da on vise vodi glavnu rec kada nema ovlascenja i mora da odgivara za sve sto je uradio za oviih 9 godina Sve sto je obecavao narodu u kampanji 2012 g.je slagao i izdao Srbiju.odmah ga opozvati i pozvati na odgoovornost.Dokle ce vize da laze i vara narod? Po ceo dan blebece lazi i udvara se narodu da ga glasa,sve to radi za nase pare.Sram nas bilo da nas jeda prevarant

  5. Ko da poništi briselski sporazum ,vojska je već prekjuče trebala da bude blizu granice ali Merkelova i Erdogan daju instrukcije vukićima.

  6. Ko da poništi briselski sporazum ,vojska je već prekjuče trebala da bude blizu granice ali Merkelova i Erdogan daju instrukcije vukićima
    GDE JE SIMO SPASIĆ,BOŽIDAR SPASIĆ, VELJKO ODALOVIĆ,ZVONKO VESELINOVIĆ, GDE SU KOSMETSKI JUNACI U PESMAMA ,GDE JE ĐUKA,MARTINOVIĆ,ORLIĆ,ČOMIĆ,POPOVIĆ, RISTIČEVIĆ,STLAGIĆ, da glavni VULIN NEMA GA DOLE A ZNA DA PRETI,GDE JE ZORANA,GOJKOVIĆ I ŠEŠELJ DA ZAKUVA I STAVI TAČKU NA SRBIJU.

  7. Jel se sećate posle demonstracija u RTS kas su ih nekoliko uhapsili ovaj dao „ultimatum“ vlasti da ih puste za 24h ili će……Naravno da ih pustili nisu,pa njegov „štrajk glađu“ ispred skupštine.Na šta spade Danas da izjave ovog fašuste prenose.Ovi bi četridesetih sve govore furera prenisili.

  8. A onda ti i tvoji Čačani da pobegnete kuci,kao i 99 g ka su žene policajaca protestovale po Kraljevu ,Čachku i Srbiji , da im se vrate muževi.Folirantu ,ne lupaj

  9. @pera
    A kako ti misliš da išta postigne u životu?
    U ovako krupnim,ali vrlo „pipavim“ situacijama,glasi:ne možeš kajganu napraviti,ako ne razbiješ jaja“.
    Mislim da je dosta više dodvoravanja i Americi i EU i šiptarima,a naš narod kinje dole.

  10. Nisam bas lepo komentarisao tvoja Dela Ali na izborima cu glasati za tebe Ali kad potegnes vojsku ti da nudes na celu a ne tudja deca da Vinci ne bi mi ratovali protiv siptarcine nego protiv jacih protivnika

  11. Obradovic se dobrovoljno javlja da bude komandir izvidjacke jedinice isped prve linije.Napred Srbendo!! Nemoj da ostajes u Beogradu ili gde vec..

  12. Poništiti sve zakone donete od razbijanja Jugoslavije na ovamo, političare na sud i na robiju bez obzira iz koje su stranke, sve su to strani plaćenici… medije pogasiti, domaću poljoprivredu zanoviti… Napraviti nove izbore sa kandidatima iz radničke klase koji nemaju nikakve rodbinske ili bilo kakve veze sa trenutnim političarima … I da glasanje zabraniti penzionerima , srpskim stanovnicima okolnih država i dijaspori ..

  13. Pa tvoji saradnici Tadic, Sutanovac, Cvetkovic, a likovao Vuk Jeremic pristali da se presele razgovori iz UN-a u Brisel?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.