Obradović: Predlog sporazuma o prevazilaženju političke krize

Ostavite komentar


  1. I ti se bre Obradoviću izvan realnosti. Kakav crni sporazum sa Vučićem i SNS-om. Oni se mogu oterati sa vlasti samo kao što je oteran Milošević i SPS i naravno uz podršku Zapada. Zato ne gubi vreme na glupostima.

    1. Robinson. Oni se mogu oterati sa vlasti samo izborima. Sa toliko glasova za SNS na izborima ni zapad nemoze pomoci pacenicima kakav je Obradovic, Diki, Jeremic I ostala boranija. Zivkali su ih, plakali, pljuvali I sta je bilo. Pozvali su ih na izbore. Pa zast nisu izasli na parlamentarne izbore te politicke gromade. Izasli su na lokalne gde su naj Jaci I kako su prosli. Da su imali jajca da izadju na parlamentarne izbore doziveli bi katastrofu. Sada umesto da svi do jednog daju ostavke oni svojim malobrijnim pristalicama mazu oci nekakvim budalastinama.

      1. NIJE ON PLJUVO VUCICA PLJUVAO JE SAV SRBSKI NAROD AMERIKANCI NISU VEROVALI SVOJIM USIMA STA ONI GOVORE O SRBSKOM NARODO A TI DRAZO MORAS DA IM TITRAS ONI SU GLAVNE ZVEZDE TVOG LISTA BRAVO SRBINE

  2. Dobro šta je ovo, nekakav alibi, skidanje odgovornosti sa sebe ako se stanje pogorša. Koliko puta si to čoveče predložio i nije prihvaćeno, zašto ponovo isto radiš. Nema mesec dana kako si govorio da ne možeš da sediš u nekakvom kilavom savezu, a sad šalješ kojekakve prepiske tamo i ovamo za koje unapred znaš da će biti odbačene, pa gde ćeš veće kilavosti od toga. Mada kad čovek malo razmisli vašem pokretu suštinski ništa drugo nije ni ostalo, ako želite da obarate režim mirnim putem onda se to mora uraditi u sadejstvu sa međunarodnim saveznicima, a jedini takvi koje trenutno imamo dolaze iz redova evropskih socijaldemokrata i liberala, političkih grupacija koje em vam nisu bliske ideološki, em su deo Evropske unije prema kojoj vi Srbiju ne želite da usmeravate. Izgleda da vam jedino ostaje da tumarate naokolo bez ikakve ideje.

  3. Tebi je kriza u glavi.Gradjani su rekli svoje na izborima a samim tim su ti i porucili da si imaginarna licnost.

    1. Obradovic nema podrsku gradjana i to je ono sa cim nikako covek da se pomiri

    2. Narod ne zeli nasilnike na vlasti,a Obradovic je u nebrojano puta opravdao taj epitet

  4. Da ima i malo obraza, posle propasti projekta „Bojkot“, povukao bi se iz politike.

  5. Izgleda da mu je „štrajk gladju“, bio prelomna tačka, od nasilnika je naprasno postao mirotvorac i pacifista.

  6. Idiot još uvek nije shvatio da je sam sebe izbrisao sa političke scene i da povratka na staro nikada više neće biti moguć.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.